папно

Мастопатія — поширене захворювання молочної залози, яке зустрічається у більшості жінок. Проблемою є і те, що причиною його виникнення можуть стати як статеві інфекції, так і невеликий стрес. І тому лікування мастопатії на сьогодні все ще залишається актуальною темою для обговорення більшості лікарів.

На перших порах мастопатія не викликає особливого дискомфорту. Однак жінки побоюються цього захворювання не менше, ніж раку молочної залози. Вже доведено, що неправильне лікування або його відсутність можуть призвести до розвитку онко-захворювань. Тому так важливо вчасно виявити мастопатію і приступити до правильного та ефективного лікування!

Гормонотерапія — бути чи не бути?

З одного боку, будь-яка жінка повинна, в першу чергу, дбати про своє здоров’я. Але з іншого боку, це складний вибір, адже гормональне лікування несе за собою безліч наслідків і побічних ефектів. Трапляється так, що після прийому гормональних препаратів жінка додає у вазі і потім не в змозі самостійно прийти в колишню форму. Але однією з найбільших небезпек гормональних препаратів є звикання до них — гормонотерапія може викликати залежність на все життя.

Гормонотерапію використовують в особливих випадках, виходячи з особливостей мастопатії і жіночого організму. Гормональні препарати запускають додаткову вироблення тих чи інших гормонів, внаслідок чого жінка може з перших днів відчувати себе набагато краще — це стосується як загального стану, так і клінічних проявів захворювання. Однак є і ряд протипоказань до гормонального лікування, таких як: захворювання печінки, нирок і сечовивідних шляхів, серцево-судинні захворювання, ендометріоз наявність онко-захворювань і ін. В такому випадку лікар може призначити альтернативне лікування мастопатії.

Альтернативні методи лікування мастопатії

Щоб уникнути неприємних наслідків гормональної терапії, лікарі також схильні вдаватися до лікування мастопатії за допомогою індол-3-карбінолу. Це негормональний речовина, отримане шляхом витяжки з брокколі, яке спрямоване на боротьбу з різними захворюваннями, в тому числі і на мастопатію.

Також індол-3-карбінол запобігає розвитку злоякісних пухлин, очищає печінку. Його ефективність вже давно доведена і визнана багатьма дослідженнями. Однак в окремих випадках лікування може не принести бажаного результату. Це пов’язано або з низьким вмістом молекул індолу в препараті, або з вмістом безлічі додаткових компонентів, які знижують його ефективність. А деякі виробники використовують синтетичну молекулу, що теж, в свою чергу, знижує ефективність лікування. В такому випадку у лікарів не залишається вибору, окрім як призначити гормонотерапію.

Безпечний і ефективний варіант лікування мастопатії

На ринку України з’явився новий препарат на основі індол-3-карбінолу, який здатний боротися з мастопатією і в той же час не порушувати гормональні процеси жінки. Рослинний препарат КВІНОЛ створений для корекції гіперпластичних процесів репродуктивної системи жінки (мастопатія, міома матки, кісти яєчників, ендометріоз, дисплазія шийки матки, гіперплазія ендометрію).

КВІНОЛ містить високоочищених сировину французької компанії EUSA COLORS, завдяки чому добре переноситься і має високий профіль безпеки. В його основі виключно натуральний склад — витяжка з капусти брокколі, концентрація якого в одній капсулі вище, ніж у препаратів-аналогів.

Особливістю КВІНОЛА є і те, що для його виготовлення використовуються капсули бельгійського виробництва — це гарантує ефективність заявленої дози, завдяки виключенню розпаду в кислому середовищі шлунка нестабільної молекули. Допоміжні речовини в КВІНОЛЕ — лактоза, крохмаль, Орісіл і магнію стеарат також сприяють посиленню дії молекули індол-3-карбінолу.

Виходячи з цього можна з упевненістю сказати, що КВІНОЛ — гідна альтернатива гормонотерапії. Висока якість і натуральна основа роблять його лідером серед препаратів по боротьбі з мастопатією.

Добавить комментарий