аоо

Керівники Благодійного фонду «КВІТНА» відвідали Київський міський клінічний онкологічний центр (вул. Верховинна, 69).

Головний онколог Києва, заступник головного лікаря, доктор медичних наук Дмитро Сергійович Осинський розповів про роботу онкологічного центру, описав ситуацію із забезпеченням лікарськими препаратами та обладнанням в центрі, а також розповів про історії лікування і одужання пацієнтів з онкодіагноз. Лікар Осинський поділився рекомендаціями для людей, які почули діагноз рак:

«Будь-який онкологічний пацієнт повинен не шукати медичний заклад деінде, а відразу прямувати до спеціалізованого закладу, яким є Київський міський клінічний онкологічний центр. Тут зосереджені фахівці, які знають, вміють і можуть. Тут зосереджені знання і сучасні методи лікування. Тут зосереджені фахівці з цитології і гістології, щоб встановити правильний діагноз ».

Головний онколог Києва розповів, що на майбутній рік у бюджеті закладено кошти на обслуговування медичного обладнання, і за рахунок цього рівень лікування паціентовзначітельно зросте. Благодійний фонд «КВІТНА» запевнив головного онколога Києва, що буде всіляко сприяти просвіта українців в області раннього діагностики захворювання. Адже саме своєчасне звернення до лікаря допомагає повністю вилікуватися від раку.

_MG_1352 _MG_1397 _MG_1434 _MG_1439

Добавить комментарий