еннннннннннн

До Дня всесвітньої боротьби зі СНІДом, який світова спільнота відзначатиме 1 грудня, британський дизайнер Вікторія Бекхем традиційно випустила тематичні футболки.

В цьому році Вікторія вирішила не обмежуватися простим зображенням червоної стрічки, які символізують боротьбу з цим захворюванням, і доповнила футболки зворушливим малюнком, авторство якого належить її дочки, 5-річної Харпер.

Щорічна участь Вікторії Бекхем в заходах, приурочених до World AIDS Day невипадково: у вересні 2014 року вона стала послом доброї волі ООН по боротьбі зі СНІДом.

Всі кошти, зібрані на продажу футболок (придбати їх можна в бутику Вікторії Бекхем на вулиці Довер-стріт в Лондоні і в інтернет-магазині victoriabeckham.com) будуть перераховані в благодійний некомерційну організацію Born Free Africa, що допомагає ВІЛ-інфікованим дітям в Африці.

vici18112016-03
Вікторія Бекхем в футболці з малюнком
vici18112016-02

Футболки Вікторії Бекхемм своєї дочки Харпер

До слова, малюнок Харпер, який прикрасив футболки, використовується знаменитими батьками дівчинки не вперше. Близько року тому Девід Бекхем зробив на правій долоні татуювання із зображенням того ж чоловічка з серцем, намальованого дочкою.

По всій видимості, Харпер дозволили малювати на татові,

— Написав він, опублікувавши фотографію нової татуювання в Instagram.

vici18112016-01
Татуювання Девіда Бекхема, зроблена за малюнком його дочки Харпер

Добавить комментарий