_MG_1465

Представники Благодійного фонду «КВІТНА» провідали Анну Литвиненко в «Інституті педіатрії, акушерства та гінекології НАН України» і привітали з народженням сина.

«Аня та її новонароджений син — справжні бійці, вони разом боролися за життя. Нам вдалося врятувати малюка, тепер Артур з’явився і попереду у нього — довгий і цікавий життєвий шлях. Для Ані боротьба ще не закінчилася, але з такими вольовими якостями та прагненням до здорового життя поруч зі своїми дітьми у неї все вийде. Я бажаю всій родині міцного здоров’я, терпіння і віри в найкраще», — сказав Григорій Колодач, керівник Благодійного фонду «КВІТНА».

_MG_1479

Звичайно, не обійшлося без приємних і корисних подарунків для мами і її малюка. Компанія «Smarty Family» надала для Ані Литвиненко чудові подарунки, які будуть дуже корисні в догляді за новонародженою дитиною: ванночка для купання, великий запас дитячого харчування, підгузники, брязкальця і розвиваючі іграшки, пляшечки, соски і пустушки, дитяча косметика та засоби догляду за дитиною, засоби для прання дитячих речей і багато іншого.

_MG_1490

«Ми дуже раді привітати Анну Литвиненко з народженням здорового сина. Мама і дитина вже пройшли багато випробувань разом, але, не дивлячись ні на що, на світ з’явилася маленька людина. Нехай його життя буде яскравим, а здоров’я — міцним. Ми вітаємо Анну і бажаємо їй багато сил, щоб перемогти страшну недугу. Сподіваємося, подарунок від компанії «Smarty Family» зробить догляд за дитиною ще простішим і приємнішим. Ми робимо те, що підказує нам серце!», — прокоментував керівник Smarty Family Вадим Орлов.

_MG_1502

І мама, і малюк почуваються добре і вже починають готуватися до виписки. Зовсім скоро маленький Артур познайомиться зі своїм домом, сестричкою Марійкою і татом. А на його маму Аню чекає тривале лікування від раку молочної залози.

Хронологія:

У вересні Анна Литвиненко звернулася за допомогою до Благодійного фонду «КВІТНА». Жінка на 16-му тижні вагітності почула страшний діагноз — рак грудей. У рідному місті Первомайську та в Миколаєві лікарі наполягали на передчасних пологах, щоб боротися з онкологією жінки. Але Аня не могла погодитися на такий варіант, вона мріяла, щоб її син жив.

«КВІТНА» організувала для жінки всі необхідні обстеження в Києві, і лікарі відомої київської клініки погодилися взятися за лікування вагітної жінки, не втрачаючи життєво важливого часу. З малюком під серцем Аня перенесла дві операції і пройшла три курси полегшеної хіміотерапії.

25 листопада 2016 року маленький Артур народився. Тепер на Аню чекає повне обстеження і подальше лікування від раку молочної залози. Зараз молода мама визначається, де вона буде проходити подальше лікування.

_MG_1485

_MG_1512

_MG_1535

_MG_1538

_MG_1548

_MG_1558

_MG_1575

IMG_3895

IMG_3898

IMG_3899

IMG_3902

IMG_3891

 

Добавить комментарий