1

Благодійний фонд «Квітна» бере участь у VII Всеукраїнському фотоконкурсі «Благодійність в об’єктиві». Головна мета участі — зібрати кошти, які допоможуть пройти необхідне лікування нашій підопічній Ірині Арсентьєвій.

Ірина — мати-героїня, вона народила і виховує 12 дітей. Коли її молодшому синові Леву ще не було двох років, жінка почула страшний діагноз — рак молочної залози. Вона не побоялася зізнатися собі і близьким, що хвора, і відразу звернулася за допомогою. Більше року Благодійний фонд «Квітна» допомагає Ірині проходити лікування. Зараз життя мами 12 дітей врятовано, але попереду ще 5 років лікування, яке вимагає віри, що хвороба відступить, і грошей на дорогі препарати.

У листопаді 2016 року Ірина взяла участь у спеціальному фотопроекті порталу likar.info «Вони сильніші за рак» (фотограф — Dasha Tenditna), де п’ять жінок на власному прикладі показують, що онкологія не впливає на жіночність, красу і щасливий погляд. Це хвороба, яку потрібно вчасно виявити і вилікувати. Саме ці фотографії братимуть участь у фотоконкурсі «Благодійність в об’єктиві».

2

Ми щиро віримо, що історія нашої підопічної не залишить нікого байдужим і буде гідно оцінена журі. Кошти, які Фонд отримає в разі перемоги, будуть у повному обсязі спрямовані на лікування Ірини Арсентьєвої.

Добавить комментарий