1

19 січня 2017 року о 10:00 в Українському кризовому медіа-центрі пройде брифінг на тему «Захворіти на рак і одужати».

Статистика онкологічних захворювань і смертності від них в Україні постійно зростає. Головна причина такої страшної тенденції — неграмотність, несвоєчасне звернення до лікаря, боязнь проводити огляд і почути діагноз.

У 2016 році в Україні з’явився перший Благодійний фонд, який займається боротьбою з раком молочної залози, найпоширенішою і смертельно небезпечною онкологією серед жінок. За вісім місяців існування підопічними Фонду стали чотири жінки непростих доль, які отримали необхідну допомогу. Серед них: киянка, мати 12 дітей Ірина Арсентьева, якій Фонд допоміг вилікуватися від раку молочної залози і повернутися до нормального життя, і мешканка Запоріжжя, сирота, мати-одиначка Юлія Маліченко, яка у 28 років змогла уникнути операції. Про свої історії жінки самостійно розкажуть на брифінгу. Захворіти на рак і одужати — можливо!

Надати адресну допомогу всім, хто цього потребує, не може жодна організація, оскільки щороку кількість хворих жінок невблаганно зростає (у 2015 році зареєстровано близько 15 тис. випадків).

Медики і вчені всього світу наполягають, що онкологія молочної залози — одна з небагатьох, які можна вилікувати повністю. Головна умова — своєчасна діагностика і негайний початок лікування. А для цього потрібно знати про проблему і про способи її вирішення. Благодійний фонд «Квітна» запускає повномасштабні інформаційні кампанії із залученням зірок, лідерів думок, організацій і всіх жінок. Проекти спрямовані на зниження онкології молочної залози в Україні. Рак — не вирок, якщо його виявити на ранній стадії і вчасно звернутися до фахівців.

Учасники заходу:

  • Уріель Штерн, засновник БФ «Квітна», відомий телеведучий, автор кулінарних програм;
  • Григорій Колодач, директор БФ «Квітна»;
  • Ірина Арсентьєва, мати 12 дітей, що бореться з раком молочної залози;
  • Юлія Маліченко, сирота, мати-одиначка, підопічна фонду.

Добавить комментарий