5ca55d9c23010c7a5afd636ab7e2ca85-290x270

Ірина Арсентьєва – онкохвора мати 12-ти діток — отримала всю суму коштів, необхідних для її лікування.

Це диво стало можливим завдяки щедрому благодійникові, який забажав залишитись невідомим для широкої аудиторії і пожертвував необхідну суму для реабілітації пані Ірини, а також,  неймовірній кількості  небайдужих людей, котрі крок за кроком доклались до лікування матері-героїні. Цей, дуже зворушливий крок, доброчинця є символічним та оптимістичним саме у переддень Всесвітнього дня боротьби проти раку, який відзначають 4 лютого. Адже він дарує надію на одужання не лише Ірині Арсентьєвій, а й сигналізує про зцілення та одужання усім жінкам, які, напривеликий жаль, зіштовхнулись з проблемою онкології.

Ірина Арсентьєва — чарівна та дивовижна жінка, матір-героїня, і просто чуйна дружина, вразила своєю мужністю не лише працівників фонду БФ «Квітна», а  й стала гідним прикладом для наслідування для усіх жінок, котрі віч-на-віч зустрілись з проблемою онкології. Саме завдяки тому, що жінка не впадала у відчай, а відчайдушно продовжувала боротьбу, спільно з усією великою родиною, їй вдалось наблизитись до повного подолання недуги.

Нагадаємо, що БФ «Квітна» розпочав збір коштів на лікування для пані Ірини ще у липні 2016 року. Відтак, за цей час витрачено 414 424,2 грн на операцію, медичні препарати та необхідні процедури.

Добавить комментарий