0

У кінці 2016 року в Благодійний фонд «Квітна» звернулася молода дівчина із Запоріжжя — Юлія Маліченко з діагнозом рак молочної залози. Дівчина проходила різні обстеження в рідному місті, а також пройшла консультації та аналізи в київських клініках і навіть побувала на прийомі у відомого професора з Ізраїлю.

Довгий час лікарі сумнівалися з постановкою коректного діагнозу. Довгий час була надія, що мама маленького Джаспера здорова. Що пухлина, яку знайшли у неї в грудях, не злоякісна. Але, на жаль, чергова біопсія, проведена в травні, підтвердила найгірші побоювання — карцинома. Тепер Юлі необхідна операція.

У Запоріжжі дівчина живе зі своєю 77-річною бабусею, маленьким сином Джаспером і собакою. Батько Юлії трагічно загинув в автокатастрофі. Мама померла п’ять років тому від раку. У батька Джаспера сьогодні інша сім’я. Малюкові зараз три рочки. Чудовий хлопчик, який любить читати, танцює і, як мама, любить подорожувати. Джаспер обожнює свою маму і мріє, що влітку вони будуть кататися на кораблику по річці. Але для того, щоб мрії дитини збулися, його мамі Юлі потрібно бути здоровою.

Допоможіть Юлі зібрати кошти на операцію. Важлива кожна сума — 50, 100, 500 гривень. Кожна перерахована Вами гривня рятує життя.

Добавить комментарий