IMG_1228

У Благодійний фонд «Квітна» за допомогою звернулася Наталія Максименко. Жінці — 57 років, вона щаслива мама, яка виховала трьох синів-богатирів. Зараз Наталя вже не тільки мама, а й бабуся дев’ятьох (!) онуків.

Наталя народилася і виросла в місті Первомайськ Миколаївської області, а зараз живе в Одесі, та, звичайно ж, обожнює море і літо. Але у 2017 році червень приніс у сім’ю Наталії шокуючу новину — жінці діагностували рак молочної залози.

Все життя вона працювала оператором на газовій станції. У 2005 році на підприємстві відбулася ситуація, де жінка отримала виробничу травму, тоді була травмована і права грудь. З того часу регулярні обстеження у мамолога та проходження мамографії стали обов’язковою складовою медичного огляду для жінки.

У 2010 році через сімейні та фінансові труднощі Наталя була змушена переїхати до Одеси і влаштуватися на роботу продавцем-консультантом, щоб утримувати сім’ю.

8 червня 2017 року під час чергового обстеження жінка почула страшний діагноз — рак молочної залози третьої стадії. Тепер її головне завдання — одужати заради своїх дітей і онуків. Спостерігати за їхніми досягненнями та розвитком, і, звичайно, допомагати та підтримувати у різних життєвих ситуациях.

Зараз допомога потрібна самій Наталії. Лікарі попередньо призначили жінці курс хіміотерапії та операцію. Лікування дуже дороге, і самостійно його оплатити у Наталії немає можливості. На першу процедуру хіміотерапії, яка призначена на 1-2 серпня, необхідно зібрати 6000 грн. Лише за результатами першої хіміотерапії медики зможуть сформулювати точний подальший план лікування. Допомогти врятувати маму трьох синів і бабусю дев’ятьох онуків можна тут

ФОТОГАЛЕРЕЯ

ФОТОГАЛЕРЕЯ ЛІКАРСЬКИХ ВИПИСОК-ДОСЛІДЖЕНЬ-ДІАГНОЗІВ І ОБСТЕЖЕНЬ

Також по темі:

Добавить комментарий