0

Почалися спекотні дні. Вся стрічка рясніє фотографіями з відпусток на морях та океанах. Радий, що у вас все чудово складається, що ви перебуваєте в гарному настрої і насолоджуєтеся відпочинком. Давайте поділимося позитивним настроєм з Юлею Маліченко та її сином — Джаспером.

Юлі сьогодні доводиться нелегко. Вона сама утримує маленького сина і стареньку бабусю. При цьому не сумує. Тому що у неї є відмінна спеціальність та й взагалі — вона просто красуня.

Але Юля може померти. Їй діагностували рак грудей. Страшно почути такий діагноз у будь-якому віці. Тим більше, коли життя тільки починається, і тобі всього 29 років. А на лікування і операцію потрібні чималі кошти.

Юля з сином і бабусею живуть в Запоріжжі. Батько дівчини трагічно загинув в автокатастрофі. Мама померла п’ять років тому від раку. У батька Джаспера (колишнього чоловіка Юлі) тепер інша сім’я. Малюкові всього три рочки. Чудовий хлопчик, який любить читати, танцює і любить подорожувати. Джаспер обожнює свою маму і мріє покататися з нею на кораблику по річці. Але для того, щоб мрії хлопчика збулися, його мамі потрібно бути здоровою. А для цього потрібні кошти.

Сума, яку необхідно зібрати на перший етап лікування — хіміотерапію — невелика. Це 4 х 9960 гр — близько 40 тисяч гривень. Процедури почнуть проводити вже  — 11 липня. Потім знадобиться операція, на яку теж потрібні будуть гроші …

Дівчині треба допомогти. Вона ще не встигла заробити свій особистий статок. Батьків уже немає. Чоловіка теж немає. І їй необхідно допомогти врятувати себе, хоча б в ім’я того, щоб не залишилися одні на білому світі Джаспер і бабуся.

Допомагаючи Юлі Маліченко вижити і одужати, ви допомагаєте трьом людям, трьом поколінням: бабусі, молодій мамі і трирічному малюкові. Не залишайтеся байдужими. Літо — пора відпусток і пора добрих справ, з якими життя стає ще прекраснішим!

Допомогти Юлі можна тут.

Добавить комментарий