vasyltsova

Засновник БФ «Квітна» — Уріель Штерн для Обозревателя:

Я виріс в місті-мільйоннику. Коли подорослішав, переїхав до столиці світу — в Нью-Йорк. Мені важко зрозуміти, що таке жити в маленькому місті або селі. Але кожна людина завжди знаходиться на своєму місці. Незалежно від того, куди закинула її доля — в найбільше місто  або в найменше село ….

Анастасія Васильцова і її сім’я живе в дуже маленькому містечку в Кіровоградській області. У неї дуже маленькі діти. Хлопчик і дівчинка. І їй всього 26 років. Але хвороба не обходить нікого …

Слава Б-гу,  рак молочної залози  діагностовано на початковій стадії. І шанс врятувати життя Анастасії є. І він дуже реальний!!! Але — потрібне лікування. Потрібні імпортні ліки, які виготовляються за кордоном. Ціни немаленькі. Курси валют сьогодні, як Ви самі знаєте, високі. Але — треба … Треба допомогти! У дітей повинна бути здорова і жива мама. Мама повинна працювати — підіймати своє маленьке містечко. Життя має тривати.

Прошу Вас допомогти молодій мамі з двома дітьми. Вона сама ще практично дитина. 26 років … Зі свого боку, гарантую, що 100% коштів підуть на лікування Анастасії. Фонд не візьме жодної копійки собі.

Гарантую, що Ваші вихідні будуть чудовими, після зробленої доброї справи.

Всі документи Анастасія надала. Їх можна побачити на сайті Фонду. Головне — проведіть правильно платіж, щоб допомога  надійшла на ім’я Насті. Це можна зробити за посиланням тут.

Добавить комментарий