WEB_SOCIAL-CANCER_1700x850_BLOHINA

Іріша Блохіна, телеведуча, тренер збірної України з художньої гімнастики, приєдналася до числа українських селебрітіс, які підтримали соціальну ініціативу Благодійного фонду «Квітна», покликану нагадати жінкам про важливість регулярного обстеження молочної залози «Обіцяй собі берегти себе».

Іріша впевнена, здоров’я жінки — це поєднання хорошого морального і фізичного самопочуття. Вона точно знає, що таке правильна фізична форма, психологічний настрой і важливість впевненості в собі і своєму здоров’ї. «Я вважаю, що кожна жінка повинна цінувати своє здоров’я і поважати себе. Якщо ти поважаєш себе, то повинна регулярно обстежуватися у лікаря», — говорить вона.

Нагадаємо, що «Обіцяй собі берегти себе» — соціальна кампанія, покликана привернути увагу громадськості до проблеми раку молочної залози в Україні. Головна мета кампанії — здорова і щаслива українка. Врятувати одне життя — значить врятувати все людство. Але рятувати інших потрібно, почавши з себе. Саме тому проект носить назву: Обіцяй собі берегти себе.

Участь у проекті беруть відомі українські жінки. Наші зірки власним прикладом показують, що важливо берегти себе і проходити обстеження. Це не страшно, це потрібно робити регулярно і всім. Кожна з учасниць проекту — кумир для тієї чи іншої українки, тому їх месседжі часто працюють краще, ніж попередження лікарів.

Проект вже підтримали:

  • Василиса Фролова — теле-радіо ведуча
  • Анна Різатдінова — бронзова призерка Олімпійських ігор з художньої гімнастики
  • Аніта Луценко — телеведуча, тренер-мотиватор
  • Джамала — українська співачка, переможниця Євробачення 2016
  • Даша Малахова — телеведуча, ресторатор
  • Габріелла Массанга — телеведуча
  • Марічка Падалко — телеведуча

Завдяки цій кампанії Благодійний Фонд «Квітна» має намір допомогти кожному українцю усвідомити особисту відповідальність за своє здоров’я і сформувати культуру профілактики раку молочної залози. В Україні дуже низький рівень поінформованості про РМЗ. Про цю хворобу соромляться говорити, рідко озвучують, про неї мовчать. Необхідно глобально і загальнонаціонального підняти питання захворювання, а головне — профілактики раку молочної залози.

Добавить комментарий