SOCIAL-CANCER-BORD-6000x3000_PADALKA-PREVIEW-1

Ведуча телеканалу 1+1 Марічка Падалко взяла участь у соціальній кампанії «Обіцяй собі берегти себе», ініційованій Благодійним фондом «Квітна». У новому проекті селебріті нагадують українкам про важливість регулярного обстеження молочної залози та ведення здорового способу життя.

Відома телеведуча Марічка Падалко власним прикладом мотивує українок вести активний спосіб життя. Вона впевнена, що починати змінювати себе на краще ніколи не пізно: «Мені дуже приємно, коли до мене підходять дівчата і кажуть, що мій приклад надихнув їх на заняття спортом, зокрема, бігом. Я у свою чергу беру приклад з інших людей, якими захоплююся».

Марічка Падалко пройшла УЗД молочної залози і обстеження у лікаря-мамолога, після чого поділилася з нами своїми враженнями: «Перед обстеженням було хвилювання, а раптом після візиту до лікаря життя кардинально зміниться. І величезне полегшення після — розуміти, що все у тебе добре. Тепер це підтвердження хочеться отримувати знову і знову».

Нагадаємо, що «Обіцяй собі берегти себе» — соціальна кампанія, покликана привернути увагу громадськості до проблеми раку молочної залози в Україні. Головна мета проекту — здорова і щаслива українка. Врятувати одне життя — значить врятувати все людство. Але рятувати інших потрібно, почавши з себе. Саме тому проект і носить назву: Обіцяй собі берегти себе.

Участь у ньому вже взяли і продовжують брати відомі українські жінки. Наші зірки власним прикладом показують, що важливо берегти себе і проходити обстеження. Це не страшно, це потрібно робити регулярно і всім. Кожна з учасниць проекту — кумир для тієї чи іншої українки, тому їх меседжі часто працюють краще, ніж рекомендації лікарів.

Проект уже підтримали:

Василіса Фролова — теле-радіоведуча

Анна Різатдінова — бронзовий призер Олімпійських ігор з художньої гімнастики

Аніта Луценко — телеведуча, тренер-мотиватор

Джамала — українська співачка, переможниця Євробачення 2016

Даша Малахова — телеведуча, ресторатор

Габріелла Массанга — телеведуча

Іріша Блохіна — телеведуча, тренер збірної України з художньої гімнастики.

Завдяки соціальній кампанії Благодійний Фонд «Квітна» має намір допомогти кожному українцю усвідомити особисту відповідальність за своє здоров’я і сформувати культуру профілактики раку молочної залози. В Україні дуже низький рівень поінформованості про РМЗ. Про цю хворобу соромляться і бояться говорити, про неї намагаються мовчати. Необхідно глобально і загальнонаціонального підняти питання захворювання, а головне — профілактики раку молочної залози і його ранньої діагностики.

Добавить комментарий