Юлія Маліченко, 29-ти річна мама-одиначка, сирота із Запоріжжя, підопічна БФ «Квітна», пройшла вже 9 процедур хіміотерапії, розповідає як морально і практично підготуватись до хіміотерапії, аби все минуло якнайкраще із найбільшою для організму користю:

Купіть мультиварку

Під час хіміотерапії важко готувати, через випари під час приготування їжі, і через втому. Важко стояти біля плити через перепади температури. Тому важливо постаратись полегшити собі кухонні справи, для мене мультиварка — це вихід!

Нічого не бійтесь

Вся ця краса і зовнішність – швидкоплинні. Не варто перейматись через волосся, це дрібниця, яку можна буде виправити.

Заручіться підтримкою близьких та рідних

Важливо, щоб у цей час завжди був поруч хтось близький. Хто зможе підтримати, заспокоїти, хтось, хто додає вам сили!

Не опускайте рук

Обов’язково мрійте, ставте собі нові цілі. Будуйте плани на майбутнє, мрійте добиватись чогось, про що раніше й не думали. Я, скажімо, почала робити сумочки, я їх в’яжу сама і продаю, а також виготовляю прикраси. Адже у мене з’явилось більше вільного часу і ці хобі дають мені змогу відволіктись від хімії. Вони також дозволяють мені самореалізуватись. Бо працювати як перукар я вже не можу, мені складно відстояти робочий день, а мої нові хобі дають мені широкий простір для моєї творчої реалізації. Я також почала експериментувати із малюнками на голові, виходить дуже цікаво.

Знайдіть своє захоплення

Важливо для себе знайти своє власне захоплення, яким можна займатись вдома, не встаючи з ліжка.

Допомогти Юлії можна за посиланням .

Добавить комментарий