14102175_1242835319081246_7478909213729077234_n

Засновник Благодійного фонду «Квітна», громадський діяч, кулінар, телеведучий Уріель Штерн привітав медиків з нагоди Міжнародного дня лікаря.

«Сьогодні — Міжнародний День лікаря. Свято найблагороднішої професії у світі!

Професії, яка вимагає щоденної віддачі душевних сил, постійного поповнення знань і досвіду, неймовірного терпіння. А головне — милосердя і співпереживання. До лікаря приходить людина, коли їй погано фізично. А найчастіше, коли погано душевно теж. І лікар надає допомогу, знаходить слова і засоби, від яких стає легше. Як не важко сьогодні лікарям самим, а вони продовжують щодня перемагати смерть і хвороби, щомиті рятують людство. Я говорю про справжніх представників професії, готових нести горде звання Лікар до кінця своїх днів.

Багато випробувань чекає на нас попереду. Багато ще необхідно зробити в медицині і в житті, щоб бути гідними, щоб Україна отримала таких лікарів і таку охорону здоров’я, якими по-справжньому б пишалася. Щоб країна стала здоровою! І в цей день мені хотілося б об’єднатися з усіма лікарями світу. Всі разом ми — люди Добра — в стані змінити життя на планеті на краще. Щастя вам, Лікарі, і здоров’я — бажаю в ваше професійне свято. Будете здорові Ви — будемо здорові і ми!

Підтримати лікарів завжди можна на сторінці нашого Фонду»

2

3

1

5

7

6

4

Добавить комментарий