Тетяна Гаврилюк

46-ти річна Тетяна Гаврилюк, начальник відділу кадрів ZV development, стала черговою учасницею проекту «Пішла, щоб повернутись». Тетяна разом із колегами відвідала лікаря-мамолога у рамках проекту та упевнилась у власному здоров’ї. Про свій досвід відвідування лікаря, враження та роздуми щодо проекту Тетяна розповіла БФ «Квітна»:

Чому ви вирішили взяти участь у проекті «Пішла, щоб повернутись»?

Сьогоднішнє навколишнє середовище часто здійснює негативні впливи на наше здоров’я, відтак, бути упевненою, що з моїм здоров’ям все гаразд складно, навіть, якщо нічого й не турбує в цій області.

Чи були у Вас побоювання перед обстеженням?

Так, певний страх був, тому що перевірялася я досить давно.

Як Ви впорались з переживаннями?

Переконувала себе в тому, що все добре і я йду до найкращих спеціалістів з суперсучаcним медичним обладнанням.

Чи замислювались Ви раніше над важливістю щорічних оглядів та обстежень у мамолога?

Не достатньо, так інколи, десь-колись чула, що проводяться обстеження грудей, але особливої уваги я цьому не приділяла.

Як Ви особисто стежите за власним здоров’ям і що вас мотивує?

Особисто не дуже і стежу, стараюся, звісно, як можу, підтримувати своє здоров’я. Мотивує мене передовсім любов і турбота моїх близьких, яких дуже засмучує, коли у мене щось болить. Доньці потрібна здорова мама!

Які правила здорового способу життя є у Вашій родині?

Ми всі досить активні: і старші, і молодші. Нам ніколи сидіти-лежати та скаржитись на життя. Воно таке, яким ми його собі створюємо. Доки ми рухаємось – ми живі.

Як ви вважаєте чи повинні компанії турбуватись про здоров’я працівників?

Звісно ж. Повинна бути свідомість того, що турбуватися про своїх працівників необхідно, адже компаніям потрібні здорові працівники.

Чому це важливо особисто для Вас? 

Після обстеження, яке показало, що не знайдено відхилень від здорового стану, почуваюся себе впевнено з цього приводу. Тривога минула, настрій покращився. Людину завжди лякає невідомість.

Добавить комментарий