5

20 жовтня, в інформаційному агентстві УНІАН відбулась прес-конференція Благодійного Фонду «Квітна», присвячена Всеукраїнському дню боротьби з раком молочної залози та зірковому проекту «Обіцяй собі берегти себе». Участь у прес-конференції взяли: засновник Благодійного Фонду «Квітна» Уріель Штерн, директор БФ «Квітна» Григорій Колодач, телеведуча Ґабріелла Массанга, бард і благодійник Семен Каліка, генеральний директор компанії «Еліо Україна» Юрій Коростильов, і підопічна Фонду Юлія Маличенко, яка бореться з РМЗ.

У рамках прес-конференції БФ «Квітна» також презентував проект, спрямований на профілактику захворювання та ранню діагностику раку молочної залози «Пішла, щоб повернутись». До проекту долучилося кілька українських організацій, співробітниці яких вже проходять обстеження молочної залози. Керівники цих компаній також були присутні на прес-конференції: меценат і засновник компанії «Векка» Семен Каліка, генеральний директор меблевої компанії «ELIO» Юрій Коростильов.

«Ми живемо картинками. Нам здається, що якщо щось сталося з жінкою — воно раз і сталося, і від цього нікуди не дітися. І коли я дізнався, що онкологічні утворення можна знаходити на початковій стадії, в розмірі 1 мм, я із задоволенням приєднався до цієї програми. І де б я не був, я закликаю своїх колег бізнесменів приєднатися.

Все до банальності просто — один раз на рік ми відправляємо (я говорю не «відпускаємо», а відправляємо!) жінок, оплачуємо їм цю процедуру. І я можу Вам сказати, потрібно бачити обличчя жінок, які відчувають турботу компанії про себе. Вони звикли дбати про інших, а тут починають піклуватися про них.

Найголовніша людина в житті — це мама. І всі бізнесмени повинні пам’ятати, що кожна співробітниця — це чиясь мама.

Крім того, зараз багато говорять про відтік кадрів. Так ось, я вам гарантую, бізнесмени, що завдяки таким програмам кращі фахівці нікуди від вас не виїдуть», — сказав Юрій Коростильов.

Нагадаємо, 20 жовтня Україна відзначає День боротьби з раком молочної залози. В усьому світі у жовтні увага прикута до проблеми раку грудей, адже саме превентивні заходи, а не лікування на пізніх, запущених стадіях, здатне знизити рівень смертності від цієї недуги.

Добавить комментарий