3359412_94699-700x700

Ці нескладні у виконанні правила допоможуть вам налагодити оптимальний режим харчування і фізичної активності.

Додайте в раціон картоплю

Завдяки високому вмісту крохмалю картопля дарує тривале відчуття ситості. У дієтичних цілях найкраще вживати відварену або запечену картоплю з мінімальною кількістю олії.

Додайте в раціон білок

Насичена білком їжа необхідна для підтримки м’язової маси. Вона забезпечує організм поживними речовинами, при цьому не відкладаючись на боках і талії. Зверніть особливу увагу м’ясо птиці, кролика або нежирну яловичину.

Полюбіть контрастний душ

Ця процедура допоможе швидше прокинутися похмурим осіннім ранком. Контрастний душ тренує систему терморегуляції, зв’язки і судини так само, як під час фізкультурних вправ тренуються м’язи.

Крутіть обруч

Вправи з обручем мають цілий ряд переваг. Вони є дуже дієвими для втрати ваги, підвищення гнучкості і координації рухів, формування красивої тонкої талії і плоского живота. Ще одна перевага хула-хупа — займатися можна в будь-якому місці.

Використовуйте аромамасла

Ефірні масла допоможуть підняти настрій, зміцнити імунітет і приборкати апетит. Рекомендовані ефірні масла для схуднення — м’ята, ваніль, зелене яблуко, кориця.

Висипайтеся

Команда європейських дослідників-нейрофізіологів з шведського університету Упсали довела: нестача нічного сну призводить до підвищеної потреби в їжі. Хронічно недосипають людина в середньому вживає на добу майже на 40% більше калорій, ніж потрібно.

Вживайте мед

Незважаючи на те, що практично будь-яка дієта передбачає повну відмову від солодкого, мед може стати вірним помічником в схудненні. Він заповнює потребу в солодкому і насичує організм вуглеводами. Мед також прискорює обмін речовин і допомагає очистити організм від токсинів.

Снідайте

Ранковий прийом їжі налагоджує метаболізм і забезпечує організм необхідною енергією. В ідеалі, в холодну пору року сніданок повинен бути гарячим: вам буде набагато тепліше добиратися до автостоянки або зупинки громадського транспорту.

Джерело

Добавить комментарий