ukrnet-logo-pantone

Компанія «УКРНЕТ» була створена у 1998 році. Сьогодні «УКРНЕТ» — виробник популярних сервісів для українських інтернет-користувачів. Серед них національний інтернет-портал UKR.NET — найпопулярніший інтернет-сервіс новин в Україні. Щодня в стрічку порталу надходить близько тридцяти тисяч публікацій від понад півтори тисячі джерел з усієї України — це популярні і авторитетні новинні сайти, міжнародні та українські інформаційні агентства, онлайн-версії ЗМІ, регіональні онлайн-ресурси. Новини збираються щохвилини і розміщуються у відповідних тематичних рубриках «Політика», «Економіка», «Події», «Суспільство», «Технології», «Наука», «Авто», «Спорт», «Здоров’я», «Шоу-бізнес» , «За кордоном», «Цікавинки», «Фоторепортаж», «Відео», новини кожного регіону Украиїни.
Перевагою новинного сервісу UKR.NET є наявність регіональної стрічки. Туди потрапляють новини не тільки регіональних, але і загальнонаціональних і світових джерел, які мають відношення до подій в регіоні.

Компанія «УКРНЕТ» також пропонує користувачам найпопулярнішу українську електронну почту@UKR.NET з хмарним сховищем e-Disk для зберігання та обміну файлами, погодний сайт №1 в Україні SINOPTIK.ua, який показує погоду в кожному населеному пункті України, а також затребувані серед української інтернет-аудиторії розважальні сайти — гороскопи ОРАКУЛ, кіноафішу KINOafisha.ua, телегід TVGID.ua, і оголошення про продаж авто AVTOsale.com.ua.

Сервіси компанії «УКРНЕТ» відвідує кожен другий користувач Uaнета. Місячний охоплення цих сервісів в березні 2017 року склало 9 927 519 осіб *.
*За даними дослідження інтернет-аудиторії Opinion Software Media компании ООО «Інмайнд опініон Медіа», березень 2017 року, n = 5000.

Добавить комментарий