20171006676621044_mr1507286804453

Відома українська бьюті блогерка Наташа Наффі дивовжно поєднує у собі зовнішню та внутрішню красу. Її канал налічує сотні тисяч підписників, а відео набирають мільйонні перегляди. У фокусі уваги Наташі не лише краса, а й здоровя жінки. Вона, спільно з бьюті блогерками, організувала барахолку, щоб врятувати життя колеги і заснували ініціативу #Ти потрібна цьому світові. З чого все починалось і чим нині пишаються дівчата у розмові з Наташою Наффі.

Мене завжди цікавила і продовжує цікавити тема благодійності. Мій блог не лише хобі і справа мого життя, і я рада, що маючи таку інформаційну силу можу скерувати її на добрі справи. Ідеї створення «барахолки», як такої, не було. Це реакція на виклик долі, з яким зіштовхнулась рік тому наша колега, блогерка Христина Гмирянська, якось вона зателефонувала і сказала, що з нею сталась біда.

Христина була в паніці, взагалі вона дуже чутлива дівчина, і це був дуже тонкий момент, коли людина більше потребує моральної підтримки, аніж навіть медикаментозної, і коли саме підтримка — це 80% успішного лікування.

Ми зібрались з групою блогерів,  долучили косметичні бренди і обміркували, чим зможемо допомогти у цій ситуації. Вирішили перебрати всі свої косметичні полички і зібрати, все що  можемо на продаж, так виникла «барахолка». Перша наша акція була виїзною. Ми запрошували людей і пропонували придбати їм за доступними цінами косметику, як нову так і вживану. Ми також запросили на цю зустріч гінеколога, яка розповідала про здоров’я грудей. Загалом вийшла дуже цікава подія, і згодом, ми назвали свій рух #Ти потрібна цьому світові, адже Христина й справді була потрібною світові, як і будь-яка інша людина, потрібна світові здоровою та щасливою, і за це варто боротись. Символічно барахолка відбулась у день жіночого здоров’я і включала сам розпродаж та лекцію. Все, що у нас залишилось ми вирішили продавати через окремий канал в Інстаграм, де люди зможуть зробити приємне не лише собі, придбавши необхідну косметичну продукцію, а й зробити свій вклад у благодійність.

Христина дуже переживала у собі свій біль. І ми порадили їй викласти переживання на канал. Це їй дуже допомогло. Передовсім це був унікальний контент, вона ділилась з глядачем усім: від моменту діагнозу, лікування, хіміотерапії і до сьогодні — Христина показала весь процес. Люди почали активно до неї заходити і безпосередньо надавати свою допомогу. Завдяки всім цим зусиллям вдалось оплатити і операцію, і хіміотерапію і всі необхідні медикаменти. Зараз у неї раку не виявлено і Христя проходить підтримуючу терапію.

Усвідомивши, якою вражаючою є сила підтримки і вирішили продовжувати барахалку, адже процес уже був налагоджений і результати давав хороші. Тому ми вирішили не зупинятись, і прийняли рішення допомогти  Юлі Маліченко.

З Юлею ми були знайомі лише заочно. Я запропонувала дівчатам зібрати допомогу на лікування Юлі, і вони звісно ж погодились. Взагалі проект займає особливий ресурс, адже нам надходять мільйони повідомлень, на які потрібно негайно відповісти, тони косметики, які потрібно розібрати і описати, виставити на продаж, щоденні посилки, які потрібно відправити і за цим слідкують двоє наших дівчат: Олена Литвиненко та Алына Погосова.

Загалом чимало бьюті блогерів долучались до барахолки, і сформувався вже такий певний кістяк, які систематично допомагають, це — Олена Інгеманнсен (Elena864), Ольга Мушинська (Osia), Dasha Voice of Beauty (Дарія Чупак).

Зараз нам вдалось зібрати для Юлії 25 000 грн, але ми не зупиняємось і рухаємось далі.

Добавить комментарий