Відомий фітнес-тренер і молода мама Аніта Луценко оголосила флешмоб «14 днів знежирення».

«Як би не сварили і не звинувачували вуглеводи в зайвій вазі, я все ж залишаюся вірна своїм переконанням, що головна причина жиру на боках і ногах, а також щоках і спині, колінах і гомілках — це багато поганого жиру в раціоні! Тому пропоную прожити #14днів по-новому! Для себе і свого тіла!» — заявила Аніта Луценко та оголосила флешмоб для тих, хто хоче виглядати краще і прагне до ідеалу.

Аніта Луценко пропонує відмовитися від шкідливих жирів в раціоні, але обов’язково залишити корисні і, що важливо, знати міру.

Що можна їсти:

оливкова олія (2 столові ложки на день), насіння льону або Чіа (1 ч.л.), авокадо (половинка — максимум в день), жовток в яйці, жир в м’ясі, курці, рибі, сирі 5% (150 г вдень), кефірі 1-2,5% (1 склянка в день), вершкове масло 82% (10 г в день), сметана 15% (1 ст.л в день, сир 18-50% (не більше 50 г будь-якого в день), горіхи (30 г в день), соняшникова олія — 1 ст.л в день.

Чого їсти не можна:

Майонез, маргарин, спред, шоколадне масло, кондитерський жир в печеньках, цукерках, тортики, тістечка, пиріжки, крекери, жир в попкорні, горішках солоних і чіпсах, лікери типу Бейліс, панірування, фрі, кляр, беляш, ковбаса, бекон, чіпси , сухарики обсмажені, багато соняшникової олії (особливо при смаженні), куряча шкіра, свинина, молочний шоколад, солодкі сирки в шоколаді, сиркові маси.

Аніта Луценко нагадує давно відоме правило: їсти треба красиво, пережовуючи їжу в роті мінімум по 10 разів. Ковтати вже кашку, а не шматки. Їсти 3 рази в день — як мінімум.

Джерело: VIVA

Добавить комментарий