Лариса Левицька

У Благодійний фонд «Квітна» за допомогою в лікуванні раку молочної залози звернулася 38-річна Лариса Левицька.

Жінка зі своєю сім’єю живе в місті Житомир. Чотири місяці тому в родині сталося велике щастя — народилася донька Анна. «Сім’я для мене — це те, чим живу і пишаюся. Ми з моїм чоловіком Миколою виховуємо двох дітей. Син Микита у нас дуже хороший і добрий хлопчик, займається бойовим мистецтвом — карате, перемагає на змаганнях, отримує нагороди, добре вчиться в школі, любить математику. Молодшій донечці Ані недавно виповнилося чотири місяці — це наше янголятко, наша маленька принцеса. Весь свій вільний час я повністю віддаю сім’ї, дуже люблю проводити час зі своїми рідними», — розповідає Лариса.

Звичайно, раніше Лариса знала про такий діагноз, як рак молочної залози, але, як і більшість жінок, сподівалася, що її ця хвороба не торкнеться. Вона не проходила обстеження у мамолога, вважаючи, що огляду і консультації у гінеколога буде досить. Але рак проявив себе в найнесподіваніший момент — під час вагітності: «Про свій діагноз я дізналася під час вагітності. Про те, що рак молочної залози може проявитися в такому стані я навіть не підозрювала і, виявивши у себе в грудях ущільнення, подумала, що пройде, і не розказувала про це лікарям до кінця вагітності. В кінці дев’ятого місяця я сказала своєму гінекологу про клубок у грудях і з цього моменту почалася моя сумна історія хвороби. Радувало те, що дитину я народжу в термін і здоровою».

Лариса Левицька зараз знаходиться в активній стадії лікування — вона вже пройшла чотири процедури хіміотерапії. За попередніми призначеннями лікарів, ще необхідно пройти 11 «хімій», потім операція і 25 процедур променевої терапії.

Жінку підтримує вся родина, але, на жаль, своїми силами їм не вдається зібрати необхідну суму на лікування.

«Найголовніша підтримка — це мої діти, заради них я з упевненістю йду до одужання», — каже Лариса.

«Всім жінкам хочу побажати берегти себе і регулярно проходити обстеження у мамолога, не лінуватися, не відкладати на потім, а піклуватися про своє здоров’я!»

ФОТОГАЛЕРЕЯ ЛІКАРСЬКИХ ВИПИСОК-ДОСЛІДЖЕНЬ-ДІАГНОЗІВ І ОБСТЕЖЕН

Також по темі:

Добавить комментарий