original

Київський міський клінічний онкологічний центр (КМКОЦ) у грудні 2017 року одержав медичне обладнання на 80 млн грн, закуплене за кошти міського бюджету.

За даними клініки, онкоцентр отримав комп’ютерний томограф КТ Discovery 590 RT виробництва General Electric з системою розробки програм для променевої терапії.

Крім того, медобладнання онкоцентру поповниться двома УЗД-апаратами і лапароскопічної стійкою для відділення малоінвазивної хірургії, а також операційні столи та інше обладнання для операційного блоку.

В останній раз Київський онкоцентр отримував медобладнання в 2007 році, коли на базі Київського онкоцентру відкривався Центр ядерної медицини.

Крім того, у 2017 році почалася реконструкція приміщень Київського онкоцентру, яка продовжиться в 2018 році.

Київський міський клінічний онкологічних центр (КМКОЦ, Онкоцентр) був створений у 1947 році. До складу КМКОЦ входить перший в Україні Центр ядерної медицини, основними завданнями якого є проведення ранньої діагностики онкологічних захворювань із впровадженням ПЕТ-технологій та лікування сучасними методами променевої терапії.

У складі онкоцентру 25 клініко-діагностичних відділень. В онкоцентрі щороку отримують кваліфіковану медичну допомогу близько 30 тис. пацієнтів, виконується понад 7 тис. хірургічних операцій, приблизно 4 тис. пацієнтів отримують хіміотерапію і більше 4 тис. — променеву терапію.

Джерело

Добавить комментарий