1

Традиційно ми проводимо зимові канікули вдома в колі сім’ї, але чому б не поїхати в невелику подорож по Україні? Якщо Ви ще не вирішили як святкувати новорічні і різдвяні свята, пропонуємо Вам декілька варіантів.

Новий рік 2018 у Києві

У цьому році столиця запрошує відсвяткувати Новий рік і Різдво в рамках культурно-мистецького проекту «НеоРік на Софії». Основними місцями проведення святкових заходів будуть Софійська та Михайлівська площі, прикрашені кілометрами неонових гірлянд. Вас чекають: фестиваль ілюмінації, концерти, атракціони і ярмарок. А ще в новорічну ніч організатори порадують киян і гостей міста особливим сюрпризом.

Новий рік 2018 у Львові

Львів, зі своєю зачаровує архітектурою, неповторними закладами і чарівною атмосферою, — одне з найкращих і популярних місць для святкування Нового року та Різдва. Цього року центр перетвориться в різдвяний містечко, де буде проходити традиційний ярмарок. Сама ж новорічна ніч на площі Ринок пройде в стилі унікальної джаз-вечірки з проекцією відліку часу на Ратуші. А в парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького відбудеться новорічна вечірка від радіо «Люкс FM».

Новий рік 2018 у Карпатах

Якщо ви любите активний зимовий відпочинок, то вирушайте зустрічати Новий рік на гірськолижний курорт. Там ви знайдете для себе дуже багато захоплюючих занять: катання на лижах, сноуборді або ковзанах, гра в хокей, прогулянки по зимовому лісі. Як правило, на курортах є ще й чимало розслаблюючих послуг: сауна, масаж і спа-процедури, що дуже актуально після денних активностей. Неймовірна природа складе гідну конкуренцію святковим вогням великого міста, ще й зарядить вас енергією до кінця зими!

Новий рік 2018 в Одесі

Хоча б раз у житті треба побувати на морі взимку, особливо якщо це період новорічних свят. Гостинна, затишна і колоритна Одеса підійде для такої поїздки якнайкраще! Для створення святкової атмосфери біля Оперного театру стоятиме новорічна ялинка, на Думській площі традиційно встановлять казкове містечко тварин і світлодіодний фонтан, а всі центральні вулиці будуть прикрашені ілюмінацією. Південна Пальміра добре відома своїми гучними вечірками, тому для вас не складе труднощів знайти підходяще за атмосферою і бюджету заклад для святкування новорічної ночі.

Новий рік 2018 у Чернівцях

Чернівці — один з найромантичніших міст з європейською атмосферою в Україні, недарма його називають ще «маленьким Парижем». Відправляйтеся туди з коханою людиною на новорічні канікули, щоб побродити по вузьких вуличках і насолодитися архітектурою ХІХ — початку ХХ ст., Вдихаючи аромати кави і глінтвейну. Обов’язково відвідайте такі пам’ятки: резиденцію православних митрополитів Буковини і Далмації, музично-драматичний театр, міську ратушу, будинок-корабель, кафедральний собор Святого Духа. Цікаво, що кожен день з ратуші рівно опівдні сурмач у народному костюмі грає «Марічку». До свят на Соборній площі буде встановлена головна ялинка міста і розміститься новорічно-різдвяний ярмарок з частуваннями і сувенірами.

Новий рік 2018 у Кам’янець-Подільському

Подорож в це місто на Новий рік занурить вас в атмосферу чарівного середньовіччя. Вам неодмінно варто відвідати головну пам’ятку — Кам’янець-Подільську фортецю. А сквер «Лебедине озеро» по праву вважається найромантичнішим місцем у місті, звідки відкривається неймовірна панорама на каньйон. Також скористайтеся нагодою і поїдьте на екскурсію до Хотинської фортеці і Меджибізький замок, які розташовані недалеко від Кам’янця-Подільського. Крім того, тут ви зможете здійснити політ на повітряній кулі і насолодитися з висоти прекрасними зимовими пейзажами і архітектурою міста.

Джерело

Добавить комментарий