logo_zhilyova_lingerie_t_1_png_1465397517

В останній місяць 2017 року БФ «Квітна» і бренд жіночої білизни Zhilyova Lingerie уклали договір, в рамках якого 10% від продажів комплектів Stella in Black і Stella in Blue будуть перераховуватися на рахунок благодійного фонду з боротьби з раком молочної залози «Квітна». У грудні надійшла перша благодійна допомога на рахунок БФ Квітна.

Проект запущений в шоурумі та онлайн-магазині Zhilyova Lingerie: білизна, 10% від продажу якого перераховується на користь фонду, нанесено логотип «Квітна».

«Щомісячні платежі — це те, до чого прагне наш фонд. Якщо кожна людина і соціально відповідальний бізнес буде перераховувати навіть невеликі суми на боротьбу з раком молочної залози регулярно, спільними зусиллями ми дуже скоро зможемо подолати цю недугу. Дуже приємно, що і представники бізнесу, і самі жінки все більше усвідомлюють відповідальність за своє здоров’я і докладають максимум зусиль, щоб зберегти його як можна довше», — зазначив Уріель Штерн, засновник БФ «Квітна».

«Квітна» прагне об’єднати і спрямувати зусилля всього суспільства на боротьбу з раком молочної залози, і головний акцент робить на тому, щоб поширювати інформацію та пояснювати важливість ранньої діагностики раку. При регулярних візитах до мамолога ймовірність вчасно помітити новоутворення, вилікувати жінку і врятувати її життя стає у багато разів вищою.

З важливістю усвідомленого підходу до свого здоров’я бренд Zhilyova Lingerie зіткнувся і на власному досвіді. Одна з дівчат, з якими вони співпрацюють, виявила рак грудей на ранній стадії — і, на щастя, саме завдяки своєчасній діагностиці його вдалося вилікувати. «Ми всією командою за неї переживали і дуже раді, що зараз вона в повному порядку, — розповідає Валерія Жильова. — Ця історія лише зміцнила нашу впевненість в тому, що про рак грудей необхідно говорити, з ним можна і потрібно боротися в національних масштабах. Запуск нашої соціальної ініціативи — закономірний крок, який допоможе нам безпосередньо в цьому брати участь».

Добавить комментарий