Під час холодів і морозів нас постійно переслідують хвороби. Щоб убезпечити себе і свій організм, потрібно знати як правильно зміцнити імунітет і залишатися здоровою упродовж всієї зими.

Займайтеся спортом. Навіть банальна зарядка вранці здатна зміцнити імунну систему. Як повідомляють фахівці, регулярні фізичні навантаження чудово впливають на здоров’я і захищають від постійних хвороб.

Пийте гарячі напої. Вітамінні чаї дуже добре впливають на роботу імунітету. Фахівці рекомендують щодня випивати одну-дві чашки корисних гарячих напоїв: імбирного чаю, чаю з шипшини, лимона, меду, ромашки і навіть яблук.

Повноцінно висипайтеся. Можливо, ви часто хворієте через те, що просто не висипаєтеся? Сон відіграє велику роль в імунній системі. Фахівці рекомендують щодня спати 7-8 годин.

Харчуйтеся тільки корисними продуктами. Щоб зміцнити свій імунітет, достатньо стежити за своїм раціоном харчування. Щодня ви повинні приймати продукти і овочі. Взимку фахівці радять звернути увагу на цитрусові, капусту, хрін, часник, петрушку, моркву та імбир.

Джерело

Добавить комментарий