IMG_7132 (2)

Валерія Жильйова, дизайнер та засновниця модного бренду білизни Zhilyova Lingerie розповіла БФ «Квітна» чому вирішила допомагати українським жінкам долати важку недугу, про те що її мотивує сприяти соціальним кампаніям, поділилась своїми «секретами» здорового способу життя та розповіла як допомагає своїм працівницям стежити за здоров’ям:

Розкажіть, будь ласка, що мотивує Вас до ведення соціально відповідального бізнесу?

Я відчуваю підвищену відповідальність як керівник успішного бренду, тісно співпрацюючи з лідерами думок і просто поширюючи певні ідеї та філософію, свого роду пропагуючи певний спосіб життя. Оцінивши потенційне охоплення аудиторії, я замислилась над тим, яким чином можна допомагати впоратися, або щонайменше, нагадувати про речі, з якими часом так складно впоратися людині сам-на-сам, яким чином можна звернути увагу на проблему, якої взагалі можна було б уникнути, виконавши елементарні рекомендації. Наприклад, коли я навчалася у школі, нам не розповідали наскільки поширеною є проблема молочних залоз і як потрібно стежити і доглядати за своїм тілом. Привертаючи увагу до цього питання, можна якісно підвищити рівень життя жінки.

Чому ви вирішили долучитись до фонду боротьби з раком молочної залози?

У кількох близьких мені людей діагностували рак молочної залози, при чому у віці до 30 років. На щастя, все обійшлося, операції було проведено успішно. Але потрібно розуміти, що далеко не всі можуть отримати своєчасну кваліфіковану медичну допомогти. Саме з цієї причини ми обрали благодійний фонд «Квітна».

Як реагують ваші клієнти на цю ініціативу?

Дуже позитивно, тим більше, у нас є клієнтки, які пройшли таке лікування, і ми отримали подяку, що не стоїмо осторонь від такого гострого питання. В майбутньому ми плануємо брати ще активнішу участь у подібних ініціативах. Це наша важлива місія, як бренду, безпосередньо пов’язаного з красою і здоров’ям жінки.

Які цілі у цьому проекті ви ставите особисто для себе?

Я щаслива від усвідомлення, що наші кроки здатні спричинити реальні результати. Вже зараз наші друзі чоловіки здійснюють перекази не залежно від покупок та умов конкретно нашої ініціативи.

Скільки жінок працює у Вашій компанії?

У нашій компанії працює 30 жінок, і, напевно, ніхто не отримує від чоловіків стільки пропозицій про працевлаштування! Займаємося гарною і улюбленою справою.

Як ви як керівник та засновник допомагаєте/сприяєте їм піклуватись про своє здоровя?

Недалеко від офісу знаходиться спортзал, в який ми всі корпоративно придбали абонементи! Тепер будемо мотивувати один одного не пропускати тренування.

IMG_7132 (2)

 Що особисто для Вас включає поняття здоровий спосіб життя?

Правильне харчування, дотримання режиму сну, і, звичайно, спорт. Зараз відмовилася від йоги і займаюся з тренером в спортзалі, паралельно приймаю підтримуючі комплекси вітамінів. Величезну різницю в самопочутті відчула після консультацій лікаря нутриціолога. Зараз більше довіряю своїм інтуїтивним відчуттям, про те, що краще для мого організму, а що можна і виключити зовсім.

Ваші особисті «лайф хаки» з догляду за здоров’ям?

Контроль вітамінів і мікроелементів, регулярна діагностика всього організму раз на пів року, в тому числі і у мамолога, водний баланс і просто необхідним є психологічне перезавантаження. З напруженим графіком складно виокремити час без телефону і ноутбуку, але це один з вирішальних моментів. Можна привчити себе не доводити все до критичної точки і не робити все в останній момент.

Як ви готуєтесь до весни?

У нас слово «весна» більше асоціюється з початком нового сезону в модній індустрії і ритейлі, тому ми зустрічаємо її натхненними  новими матеріалами, зйомками, формами і майбутніми колабораціями. Вже йде розробка колекції на наступний рік, впевнені, ми знову здивуємо і завоюємо ще більшу любов жінок в усьому світі.

Що можете побажати або порадити жінкам у цей весняний святковий період?

Наповнюйте себе любов’ю і мудрістю, знаходите натхнення і надихайте. Ми живемо в прекрасний час, коли можна передати і відчути турботу навіть на відстані!

Добавить комментарий