signature головна (1)

Відома українська телеведуча, учасниця соціального проекту «Обіцяй собі берегти себе» Ґабріелла Массанга стала обличчям колекції «Signature» українського бренду одягу MONROVA.design.

Ця колекція стала першою українською колекцією, яка була представлена на Dakar Fashion Week. Ми поспілкувалися з Ґабріеллою й засновницею бренду MONROVA.design Ольгою Монровою, щоб докладніше дізнатися про цю подію.

«Після показу в Китаї нас запросили до Африки. Я там ніколи не була, й мені хотілося привезти щось інше, нове, яскраве. На етапі створення колекції зрозуміла, що хочу там показати не стільки мою творчу майстерність, як більше задіяти національних ідей і посилів. Але, оскільки я ніколи не працювала з темношкірими моделями, мені дуже потрібна була людина, яка була б сполучною ланкою в цьому ланцюжку, моєю музою. Й ця людина з’явилася – ми познайомилися з Ґабріеллою. Крім того, що вона дуже вродлива й володіє модельними параметрами, вона ще дуже цікава жінка, у нас стався такий заряд енергією, такий обмін, що її участь була просто необхідною. Саме її присутність допомагала й надихала», – розповідає Ольга Монрова, засновниця бренду MONROVA.design.

signature1 (2)

«Дуже приємно бути обличчям такої колекції. В ній Ольга поєднала й українські, й африканські мотиви. Вона – перший український дизайнер, який повіз колекцію на Dakar Fashion Week. Участь брали всі країни Африки, Америки та Франції. А в цьому році й Україна. Наша країна була представлена вперше. І все склалося чарівним чином – колекція, яка була пошита для Африки, дівчина – українка з африканським корінням, і фотосесія, яку ми провели в зарядженому українським духом місці – Пирогово», – поділилася своїми враженнями телеведуча Ґабріелла Массанга.

signature 4 (1)

На думку телеведучої, зручність і краса – це головне, що має бути в її гардеробі та житті: «Я стежу за модою, але не занадто. Завжди намагаюся бути в тренді й виглядати стильно, я ж публічна людина й повинна йти в ногу з часом. Але в житті я люблю більше стиль casual. Я не ходжу кожен день на шпильках – це лише для публічних виходів, світських заходів. А в житті я люблю низький хід і джинси. Але все ж комфорт теж повинен бути стильним та естетичним. Навіть коли виходжу на прогулянку зі своїм собакою, стежу, щоб ми обидві виглядали добре».

Ольга Монрова розповіла про свою мрію й цілі, щоб українська вишиванка стала зручним, модним варіантом щоденного гардеробу. Особливо після поїздки до африканської країни дизайнер зрозуміла, наскільки національне може бути привабливим, стильним та актуальним. «В Африці величезний вплив національного на повсякденний одяг. І це дуже модно. Різні тканини, різні кольори, різні принти, але з національними мотивами. І це так красиво, так стильно. Ця яскравість впливає й на настрій місцевих – жінки дуже заводні, співають, танцюють постійно, відкрито посміхаються, їх енергії, здається, немає кінця».

sigmature 3 (2)

signature2

Добавить комментарий