Lace up

Lace up – українська марка нижньої білизни, купальників, одягу для дому та сну. Марка була заснована в 2014 році молодою сімейною парою. Кожен виріб Lace up – це поєднання цікавої ідеї, матеріалів високої якості й акуратної роботи.

На сьогодні у бренду Lace up є 3 лінії білизни – повсякденна білизна, для пошиття якої використовується в основному мереживо, а також, бавовна, еластичні гіпюри й італійська сіточка; для весільної та будуарної лінії використовується шовк, сатин і більш дорогі мережива з виразною фактурою й ажурними фестонами, а також декоративні елементи – намистини, мереживні аплікації та лейси.

Всі комплекти білизни відшиваються у власній майстерні, де працює професійна команда швачок, закрійниця і конструктор-технолог. Для шиття виробів обираються тканини мережива європейських фабрик, фурнітура високої якості з Прибалтики.

У Lace up можна замовити виріб за індивідуальними параметрами, а також додати деякі зміни до моделі за бажанням. Замовлений виріб ви отримаєте в гарній подарунковій упаковці, адже творці бренду вважають, що в кожному дні є місце для великих і маленьким свят.

Добавить комментарий