1

Українська марка нижньої білизни, купальників, одягу для дому та сну «Lace up» запускає кампанію в підтримку Благодійного фонду з боротьби з раком молочної залози «Квітна».

Тисячі українських жінок щодня чують від лікаря діагноз – рак молочної залози, який, у випадку з пізньою діагностикою, складно піддається лікуванню. І лише інформування, своєчасна діагностика й профілактика рятують жінок від цього захворювання.

«Здоров’я – найбільша цінність у житті людини. Любити себе, своє тіло, влаштовувати маленькі й великі свята кожного дня, піклуватися про себе – ці поняття лежать в основі концепції бренду «Lace up». Краса й здоров’я жінки – нероздільні поняття, тому місія БФ «Квітна» дуже близька нам. Разом допомагати легше, і нашій команді дуже приємно бути частиною такого важливого соціального проекту. Сподіваємося, що разом ми принесемо користь українкам», – Яна Псарева, засновниця бренду «Lace up».

Щомісяця «Lace up» перераховуватиме 10% від продажів комплектів нижньої білизни з базової лінії «Магнолія», «Нюд», «Мушка», «Фуксія», «Наїв» на користь Благодійного фонду «Квітна».

Місія БФ «Квітна» – врятувати українок від раку молочної залози, що можливо лише об’єднавши зусилля і потенціал всього суспільства й проводячи попереджувальну, інформаційно-просвітницьку діяльність.

Проект вже запущено в онлайн-магазині Lace up: білизна, 10% від продажу якогї перераховується на користь фонду, відмічена логотипом «Квітна».

Придбати білизну можна за такими адресами:

Сайт: www.laceup.com.ua

Instagram: @laceuplingerie

Facebook: https://www.facebook.com/laceup.com.ua/

2

3

4

Добавить комментарий