1

Бренд жіночого одягу Bazuhaus приєднується до боротьби з раком молочної залози і перераховує 50% від продажів у Благодійний фонд «Квітна».

З нагоди благодійної акції бренд створив спеціальну рожеву сорочку Revival Pink Shirt, 50% з продажу якої буде направлено на боротьбу з раком молочної залози в Україні. Придбати сорочку можна тут.

Акція піднімає тему усвідомлення глобальності проблеми, виявлений на ранній стадії рак молочної залози може бути повністю виліковний, і ця хвороба не вирок.

«Для мене тема жіночого здоров’я близька, тому рада приєднатися до всесвітньої ініціативи і бути в числі небайдужих дизайнерів. Відповідальне споживання, усвідомленість і соціальні проблеми — це те, чим я живу і про що говорю в рамках Bazuhaus, — коментує засновниця бренду Олена Базу. —  Особисто для мене важливо донести, що рак молочної залози лікується, головне — вчасно обстежитися».

«Дорогі жінки, ніякі тонни косметики не повернуть здоров’я. А один візит до лікаря зможе зробити Вас щасливою, красивою і здоровою на все життя», — говорить Уріель Штерн, засновник Благодійного фонду «Квітна».

2
З нагоди Breast Cancer Awareness Month Bazuhaus створив кампанію, фотографом якої виступила Настя Попандопулос. Джерелом натхнення для неї стала картина Анрі Матісса «Танець».

3

Добавить комментарий