1d8fffd466203451190f3fa205069ca3

20 жовтня в нашому календарі — Всеукраїнський день боротьби з раком молочної залози. Відповідний указ був виданий Президентом України у 2005 році.

Благодійний фонд «Квітна» звертається до всіх громадських, благодійних, державних і комерційних організацій з закликом до об’єднання зусиль в організації різноманітних заходів та сприянню обстеження у мамолога усіх працівниць цих організацій в рамках проекту «Пішла, щоб повернутися».

«Квітна» нагадує усім жінкам про важливість піклування про власне здоров’я. Проходьте медичні обстеження регулярно, а також постійно проводьте самостійні обстеження.

Це збереже ваше здоров’я!

12 відомих українських жінок стали учасницями «Обіцяй собі берегти себе», який ініціював Благодійний фонд «Квітна». Головна мета проекту — здорова і щаслива українка. Врятувати одне життя — значить врятувати все людство. Але рятувати інших потрібно, почавши з себе. Саме тому проект і носить назву: Обіцяй собі берегти себе. Наші зірки власним прикладом показують, що важливо берегти себе і проходити обстеження. Це не страшно, це потрібно робити регулярно і всім.

В Україні стартував масштабний проект з боротьби з раком молочної залози під назвою «Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі». Мова йде про візит до мамолога. Це погляд на серйозну проблему з іншого боку. Найвідоміші, найавторитетніші і найшанованіші чоловіки України закликають подбати про здоров’я своїх близьких жінок. Всього один візит до мамолога на рік може вберегти жінку від онкологічних захворювань грудей.

Часто у жінок виникають запитання, відповіді на які немає часу, можливості або бажання шукати. Тому ми зібрали для вас відповіді на всі запитання, що стосуються здоров’я молочної залози.

В Національному Інституті Раку з’явилось нове обладнання, що допоможе проводити операційне втручання в рамках лікування раку молочної залози ще ефективніше. Благодійний фонд «Квітна» та «1 Соціальна Аптека»провели спільний соціальний проект, під час якого і були зібрані кошти на лупу Eye Mag Pro F та необхідне для неї освітлення.

Головна онкологічна клініка країни потребує й іншого обладнання, необхідного для проведення операційного втручання жінкам, які лікуються від раку молочної залози. Ознайомитися з повним переліком, а також приєднатися до збору коштів можна за посиланням. Крім того, триває проект «Медичне обладнання для НІР», до якого може приєднатися кожен в мережі «Аптек Доброго Дня».

Добавить комментарий