IMG-103649f20ccf8926f84cd374d440c3cb-V

Завдяки сприянню Київської обласної державної адміністрації зірки соціального проекту «Обіцяй собі берегти себе» звернуться до жителів київської області. Відтак, у медичних установах обласних центрів Київщини вже розміщено понад сотню плакатів соціальної реклами, яка закликає українок щороку проходити огляди у лікаря мамолога з метою запобігання розвитку патологій молочної залози. Рання діагностика раку молочної залози рятує життя жінкам у 95% випадків.

Наприкінці 2017 року БФ «Квітна» звернувся до Кабінету міністрів України з проханням підтримати проект «Обіцяй собі берегти себе», відтак, КМУ надав доручення місцевим та регіональним медичним установам долучитись до соціальної кампанії  боротьби з раком молочної залози. Про намір долучитись до проекту повідомили медичні працівники з 21 міста, що знаходяться у різних куточках України, а плакати соціальної реклами «Обіцяй собі берегти себе» вже розміщено у містах Покровськ, Бахмут, Лиман, Тернівка, Дніпро.

IMG-445bc85fb6a86132fad7770d0a1aaae3-V

Засновник БФ «Квітна» Уріель Штерн зазначив, що принципово важливою віхою діяльності проекту є поширення соціальної реклами у регіонах України, адже саме українки з маленьких міст найменш поінформовані про ранні ознаки недуги, методи профілактики та діагностики. «Нашою метою є попередити кожну українську жінку про важливість ранніх оглядів молочної залози, адже в усьому світі така практика дозволяє рятувати життя жінки у 95%»,  — додав він.

Загалом у 2017 та 2018 роках соціальна реклама «Обіцяй собі берегти себе» вже була розміщена в Києві, Дніпрі, Івано-Франківську, Житомирі, в Херсонській області та в місті Херсон, в Харківському обласному центрі онкології, а також в Одеській, Тернопільській, Хмельницькій областях. Ще понад десять міст долучились до проекту цьогоріч та розмістили соціальну рекламу у своїх населених пунктах.

Добавить комментарий