47679665_2264078480269703_6552598184919564288_n

Компанія «Шафран Еліт» приєдналася до ініціатив Благодійного фонду «Квітна», проявивши соціальну активність і європейську спрямованість розвитку бренду.

Компанія завжди піклується про здоров’я українців, тому у виробництві своєї продукції використовує тільки натуральні продукти і перевірені компоненти. Крім цього, в грудні 2018 року «Шафран Еліт» став партнером «Квітна» і зробив благодійний внесок на розвиток інформаційних програм, які спрямовані на профілактику раку молочної залози. Саме завдяки таким кампаніям знижується статистика захворюваності та смертності від РМЗ по всьому світу.

«Дуже приємно, що український бізнес стає соціально відповідальним, усвідомлює відповідальність за здоров’я і докладає максимум зусиль, щоб зберегти його як можна довше», — зазначив Уріель Штерн, засновник БФ «Квітна».

Нагадаємо, історія компанії «Шафран Еліт» бере початок у 2008 році, заснована для виробництва барних сиропів, топінгів, джемів, наповнювачів, а також сиропів для молочних коктейлів і содовою.

У той час, при всьому різноманітті ринку, засновник компанії «Шафран Еліт» прийняв безпрецедентне рішення для досягнення своєї мрії: зробити смаковий прорив, підвищити і поліпшити планку якості продукції, що випускається, використовуючи тільки натуральні складові.

Для здійснення грандіозного плану були залучені кращі технологи-виробничники і багатопрофільні фахівці, чия увага була сконцентрована на вивченні історії смакових переваг і сучасних тенденцій, а також технологічні можливості для виготовлення традиційних і експериментальних комбінацій ароматів.

Добавить комментарий