Юлія Дзюба

По допомогу до Благодійного фонду «Квітна» звернулася справжня життєлюбка Юлія Дзюба. Жінці – 38 років, вона мешкає в Дніпрі, де разом зі своїм чоловіком виховує двох діток: дворічну Діанку та восьмирічного Данііла.

Нещодавно Юлії поставили страшний діагноз – рак молочної залози.

Перші тривожні симптоми молода мама відчула близько року тому, через три місяці після припинення лактації. Юлія помітила ущільнення в лівій молочній залозі й вирішила, що це залишки молока, яким зовсім нещодавно годувала свою донечку. Але навіть після зціджування ущільнення не зникло. Жінка одразу звернулася до свого гінеколога, пройшла УЗД та мамографію молочних залоз. Лікарі поставили Юлії діагноз – фіброаденома лівої молочної залози й порадили пройти повторне обстеження через півроку.
Та за шість місяців на неї чекав великий удар – хвороба прогресувала й перетворилася на рак – пухлина виросла вдвічі, а в лімфатичних вузлах з’явилися метастази.

Випробування обстеженнями та усвідомлення діагнозу Юлія розділила зі своїм чоловіком, який постійно був поруч та підтримував кохану людину. Впевненість чоловіка передалася і Юлії. Вона, здолавши страх, розповіла про свій діагноз мамі та друзям, а днями розпочинає перший курс хіміотерапії.

«Хоча ніхто з моїх рідних та друзів не хворів на онкологію, я неодноразово чула про рак молочної залози і робила все, щоб бути здоровою: я не палю та не вживаю алкоголю, веду активний спосіб життя, нормально харчуюся і регулярно перевіряюся у лікаря. Останній раз, перш ніж з’явилося ущільнення, мені робили УЗД молочних залоз коли я чекала на донечку. Завжди було все гаразд. Тому такий діагноз шокував мене й моїх рідних. Всі дуже хвилюються та вболівають за мене, а їхня підтримка надихає мене та сповнює впевненістю, що я одужаю. Але головний мій стимул та сенс боротися – це мої діти. Я не можу зараз опустити руки, просто не маю права, я дуже потрібна Діанці та Даніілу», – розповідає Юлія Дзюба. – «Лікарі дають гарні прогнози, але не можна зволікати або переривати лікування. Нажаль, вартість лікування не під силу моїй родині. Зараз працює лише чоловік, я перебуваю у декретній відпустці й не можу піти зараз на роботу, навіть якби була здоровою. А я дуже хочу бути здоровою».

Попереду на жінку чекають вісім курсів хіміотерапії, серед яких чотири курси таргетної терапії, операція, променева терапія і ще кілька курсів таргетної хіміотерапії. Коштів на дороге лікування у родини немає, тому Юлії дуже потрібна допомога, аби здолати хворобу, виховувати й бути поруч зі своїми дітьми.

Допомогти

ФОТОГАЛЕРЕЯ ЛІКАРСЬКИХ ВИПИСОК-ДОСЛІДЖЕНЬ-ДІАГНОЗІВ І ОБСТЕЖЕН

Також по темі:

Добавить комментарий