sekrety-uhoda-za-licom

За зиму наша шкіра стала більш грубою, тому настав час подбати про неї, адже незабаром прийде весна.

 

 

 

WomanEL розкрив кілька способів, завдяки яким наша шкіра буде сяяти.

Відлущування

Напередодні весни ми повинні подбати про очищення відмерлих клітин шкіри. Якщо ми цього не зробимо, то саботуємо зволожуючий ефект, від очищувальних молочка й крему. Дерматологи радять наприкінці зими протирати своє тіло відповідними щітками або губками, щонайменше кілька разів на тиждень. Ще один варіант очищення шкіри від мертвих клітин – використання спеціальної губчастої люфи щоразу перед прийняттям душу. Можна починати з п’ятки й кільцевими рухами підніматися вгору по тілу. Додаткову увагу потрібно приділяти ліктям, колінам та спині.

Очищення

Звичайне мило містить лужні сполуки, які сушать шкіру й спричиняють відчуття підвищеної стягнутості. Справа в тому, що наша шкіра самостійно дбає про себе й виробляє натуральні масла, на відновлення яких необхідно мінімум 24 години. А під час купання з милом або гелями для душу ми не лише очищаємо шкіру від бруду, а й змиваємо ці важливі інгредієнти. Тому для миття рук і прийняття душу потрібно використовувати засоби гігієни з гліцерином, які ще і зволожують шкіру.

Зволоження

Після того як ми очистили й освіжили шкіру після купання, нам потрібно зволожити її, щоб відновити її м’якість. Влітку ми часто використовуємо лосьйон після пляжу або купання, який робить нашу шкіру гладкою та сяючою. Ми повинні робити те ж саме і взимку. Але якщо довгий час ми не використовуємо лосьйон, то для відновлення «літнього» стану шкіри нам знадобитися наганяти зі спеціальними зволожуючими засобами після кожного купання. Найкращі властивості мають лосьйони з вмістом речовин, що збільшують колаген в шкірі та поліпшують її еластичність.

Гладкість

Що робити з целюлітом? Все більше жінок турбуються про це. Експерти вважають, що найкращий спосіб впоратися з целюлітом – їсти більше фруктів та овочів, пити достатню кількість води й займатися спортом кілька разів на тиждень. Є також багато антицелюлітних кремів, але вони лише тимчасово зменшують ефект «апельсинової шкірки» й не позбавлять від неї повністю. Ось чому в кінці зими корисно подумати про здорову дієту з великою кількістю вітамінів у поєднанні з достатньою кількістю фізичних вправ.

Добавить комментарий