SOCIAL-CANCER-BORD-6000x3000_SOKOLOVA-PREVIEW-1

Відома українська телеведуча, журналістка Яніна Соколова стала зіркою квітня 2019 у соціальному проекті «Обіцяй собі берегти себе», який ініціював Благодійний фонд «Квітна».

Яніна Соколова ніколи не стоїть осторонь соціальних проблем, сміливо піднімає гострі питання суспільства та має активну громадянську позицію. Телеведуча не може бути байдужою до проблеми, яка щороку забирає життя близько 15 тисяч українок. Щорічне обстеження у мамолога і регулярний самоогляд допомагають жінкам у всьому світі попередити або вчасно виявити рак молочної залози. Саме тому кожна українка повинна взяти собі за звичку один раз на рік відвідувати лікаря-мамолога, щоб бути впевненою у власному здоров’ї та майбутньому.

Нагадаємо, що «Обіцяй собі берегти себе» — соціальна кампанія, покликана привернути увагу громадськості до проблеми раку молочної залози в Україні. Головна мета проекту — здорова і щаслива українка. Врятувати одне життя — значить врятувати все людство. Але рятувати інших потрібно, почавши з себе. Саме тому проект і носить назву: Обіцяй собі берегти себе.

SOCIAL-CANCER-BORD-6000x3000_SOKOLOVA-PREVIEW-1

Участь у ньому вже взяли і продовжують брати відомі українські жінки. Наші зірки власним прикладом показують, що важливо берегти себе і проходити обстеження. Це не страшно, це потрібно робити регулярно і всім. Кожна з учасниць проекту — кумир для тієї чи іншої українки, тому їх меседжі часто працюють краще, ніж рекомендації лікарів.

Проект уже підтримали:

Джамала – співачка, переможниця «Євробачення-2016»

Оля Полякова – співачка, телеведуча

Василіса Фролова — теле-радіоведуча

Ольга Сумська – актриса, телеведуча

Олена Кравець – актриса студії «Квартал 95»

Ганна Різатдінова — бронзовий призер Олімпійських ігор з художньої гімнастики

Аніта Луценко — телеведуча, тренер-мотиватор

Марина Поплавська — актриса Дизель Шоу

Габріелла Массанга — телеведуча

Марічка Падалко — ведуча телеканалу 1+1

Тоня Матвієнко — співачка

Іріша Блохіна — телеведуча, тренер збірної України з художньої гімнастики.

Завдяки соціальній кампанії Благодійний Фонд «Квітна» має намір допомогти кожному українцю усвідомити особисту відповідальність за своє здоров’я і сформувати культуру профілактики раку молочної залози. В Україні дуже низький рівень поінформованості про РМЗ. Про цю хворобу соромляться і бояться говорити, про неї намагаються мовчати. Необхідно глобально і загальнонаціонального підняти питання захворювання, а головне — профілактики раку молочної залози і його ранньої діагностики.

Добавить комментарий