Opening ceremony of 'Nobel Days in Yerevan' took place at Karen Demirchyan Sports and Concerts Complex

Здійснювати відкриття, які можуть допомогти мільйонам пацієнтів у майбутньому, — це величезна честь і така сама відповідальність. Завдяки своїм знанням увійти в історію, дати поштовх до революції в медицині — місія обраних, а поспілкуватися з такими людьми — неймовірне везіння.

Зовсім скоро українські лікарі стануть учасниками визначної події в світі медицини — на запрошення Лікарні ізраїльської онкології LISOD у Києві виступить з лекцією ізраїльський біохімік, лауреат Нобелівської премії з хімії (2004) Аарон Чехановер. Ім’я заслуженого професора Техніона (Ізраїльський інститут технологій) входить у список 200 видатних ізраїльтян, займаючи 31 місце.

В останні роки ми бачимо, наскільки просунулася медицина в боротьбі з раком, при цьому в основі багатьох методів лікування лежать ідеї та дослідження професора Чехановер. Онкологія робить гігантські кроки вперед: розробляються нові ліки, і все частіше з’являються новини про те, що пацієнти з останньою стадією захворювання досягли повної ремісії. Такі історії — кульмінація десятиліть ретельних досліджень, проведених вченими та лікарями всього світу.

Знання про геном людини відкрили двері для персоналізованої медицини. Лікування стає дуже точним, підібраним індивідуально для кожного випадку і конкретної пухлини. Завдяки зростаючому арсеналу інновацій спостерігається зростання виживання, і це дає величезну надію пацієнтам та їхнім родинам. Експерти впевнені, що прогрес продовжиться, і попереду нас чекають ще більш приголомшливі відкриття і більш ефективні препарати.

26 червня Аарон Чехановер поділиться своєю думкою про те, чому персоналізована медицина стала світовим трендом. Також вчений буде говорити про перспективи, які відкриються перед лікарями в майбутньому. Дуже важливо те, що зустріч з професором пройде у форматі діалогу — і кожен бажаючий зможе поставити йому питання або поділитися своєю думкою про розвиток персоналізованої медицини.

Співпраця в галузі охорони здоров’я, зустрічі з видатними особистостями дають можливість виробити колективний підхід до вирішення проблеми. Спільно можна знайти відповіді навіть на найскладніші завдання. Лекція Аарона Чехановер збере в Україні сотні провідних лікарів, вчених, клініцистів — всіх тих, хто щодня шукає можливості повернути здоров’я людям. Рак — це глобальна проблема, і ми впевнені, що приїзд професора Чехановер в Україні може послужити серйозним трампліном для змін в медицині нашої країни.

Добавить комментарий