00

Вже більше 25 років, кожного сезону, іспанський бренд women`secret представляє декілька колекцій, кожна з яких створюється на основі потреб сучасної жінки в кожен момент її життя.

Тож зараз, до міжнародного дня боротьби з раком молочної залози, ми хочемо підтримати жінок України, які переживають і такий непростий період їхнього життя – боротьбу з недугою.
Щодня 39 жінок дізнаються про свій діагноз: рак молочної залози, 18 жінок — помирають від злоякісних пухлин грудей.

Бренд women`secret, разом з БФ «Квітна», розпочинає спільний проект «Краса – це здоров’я» .
Долучайся — підтримати ініціативу можливо в будь-якому магазині мережі women`secret.

З 7 по 20 жовтня, з покупки кожного бюстгальтера, 5 % від вартості буде перераховано на придбання необхідних матеріалів для Національного Інституту Рака.

Також, прихильниці бренда в Києві, мають змогу отримати купон на знижку 20% на процедуру УЗД молочних залоз в медичному центрі Олега Колібаби. Вчасне діагностування хвороби може врятувати життя, адже раку 1-ї та 2-ї стадії можна позбутися практично без наслідків!

Скажи «НІ» раку грудей в Україні!

Рисунок1

Про women’secret:

women`secret – одна з найбільших в Європі мереж магазинів білизни, піжам, одягу для дому, купальників та аксесуарів. Бренд, «створений жінками для жінок», був заснований в 1993 році, і на сьогодні нараховує близько 650 магазинів у більш ніж 60 країнах світу. В Україні офіційним представником бренду є компанія Karkat Fashion і наразі нараховує 10 магазинів, які знаходяться у Києві, Львові та Дніпрі.

Детальна інформація на сайті.

 

Добавить комментарий