72220451_10157629390657974_3023751160721833984_n

Українська beauty-blogger Наталія Фіщенко, більш відома у мережі як Natasha Naffy, закликає своїх підписників та друзів долучитись до флешмобу благодійного фонду «Квітна» – «Обіцяй собі берегти себе». Про це вона написала на своїй Фейсбук сторінці.

«Таким простим флешмобом ми допоможемо українкам більше любити та піклуватись про себе, а також врятуємо чиєсь життя. Я вже відвідала мамолога та зробила УЗД молочних залоз (до речі, я це роблю із рекомендованою періодичністю)», – зазначила Наталія Фіщенко.

Дівчина стала вже шостою учасницею марафону, окрім неї на своїх сторінках до щорічних  профілактичних оглядів грудей також заохочують: відомий інфлюенсер Тетяна Пренткович, українська ведуча Олена Бадюк, відома блогер Олеся Соломіна, королева краси Ганна Неплях та блогер і політична оглядач Олена Яхно. Всі учасниці флешмобу закликають українських жінок до здорової пріоритизації життя, а саме: здоров’я та турбота про себе  повинні посідати перше місце, а всі інші речі – вторинні. Відтак для участі у флешмобі учасниці одягли футболки від бренду CookLook, які вчергове нагадують: «Ще ніхто не помер від дедлайну. Відклади роботу – сходи до мамолога».

Нагадаємо, кошти від придбання футболок скеровуються до БФ «Квітна» на допомогу жінкам з раком молочної залози. Таким чином відомі українські жінки роблять світ довкола себе не лише гарнішим, а й здоровішим.

Долучитись до марафону може кожна жінка, для цього потрібно:

  • Пройти обстеження у мамолога;
  • Розповісти про свій досвід у соціальних мережах, зазначивши хештеги #promise2care #m_day #kvitna
  • Відмітити@Квітна;
  • Передати естафету двом подругам.

Добавить комментарий