09

У Києві відбулася історична подія – перша урочиста церемонія нагородження українських лікарів-мамологів. Організував захід Благодійний фонд «Квітна» 24 жовтня у Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Урочистий вечір вшанування лікарів-мамологів називається «Обіцяй собі берегти себе». Саме з таким слоганом пройшла перша Всеукраїнська кампанія Благодійного фонду «Квітна» за участі найвідоміших жінок України. Але це звернення надзвичайно актуальне і для самих лікарів – бережіть себе. Адже саме лікарі дарують нашим жінкам здорове життя.

Дата для проведення вечора була обрана не випадково. Жовтень — місяць, коли вся світова спільнота активує свою увагу на проблему захворюваності та смертності від раку молочної залози. Саме в цьому місяці відзначаються Всесвітній та Всеукраїнський дні боротьби з РМЗ. Тому, 24 жовтня – дата, що якнайкраще підходить для вшанування лікарів цієї спеціалізації.

03

Для вшанування були запрошені всі лікарі-мамологи столиці. Кожен, хто був присутній на цьому урочистому вечорі отримав почесну відзнаку «Квітна», пам’ятний подарунок від Фонду та корисний презент від партнера заходу «Аптеки Доброго Дня».

«Дорогі лікарі, ми вітаємо вас сьогодні, і дякуємо за найважливіше – роки, місяці чи навіть хвилини життя наших рідних, близьких і знайомих. Це найцінніше, що може бути у світі. І завдяки саме вашим зусиллям ми можемо провести більше часу разом», — розпочав своїм виступом засновник БФ «Квітна» Уріель Штерн.

07

«Лише об`єднавши зусилля ми зможемо перемогти страшну статистику захворюваності та смертності від РМЗ. Тому я хочу подякувати кожному пересічному громадянину, який не стоїть осторонь, а підтримує наші ініціативи з профілактики та вчасної діагностики раку молочної залози, відправляючи 1, 5, 10 грн благодійної допомоги Фонду. Крім того, хочу подякувати постійним партнерам «Квітна» — компаніям «Комфорт Сіті» та «Шафран Еліт», — зазначив у своєму виступі директор Благодійного фонду Григорій Колодач.

На заході був присутній перший заступник голови МОЗ України Андрій Семиволос. Він зазначив, що превенція захворювань є пріоритетним напрямком роботи Міністерства, саме цей напрямок роботи є ідентичним з філософією Фонду «Квітна». Саме тому, плідна співпраця Міністерства з Фондом зможе значно покращити практичні результати інформаційно-просвітницької роботи.

Слова подяки лікарям-мамологам також сказали народна депутатка України, експерт з питань охорони здоров’я Оксана Дмитрієва та голова правління Банку «Альянс» Юлія Фролова.

06

Завідуючий Центром сучасної мамології клініки «Lisod» Андрій Жигулін аргументував представникам медичних центрів, чому просвітницька та навчальна робота з населенням, якою займається Фонд, є надзвичайно важливою для змінення статистики пізньої діагностики та смертності від РМЗ.

Особливо важливо лікарям було почути слова підопічних БФ «Квітна» Юлії Маліченко та Світлани Лаврінчук, які успішно завершили лікування від раку молочної залози.

Захід також підтримала президент київської міської організації проти раку «Амазонки» Лариса Лопата.

Привітати лікарів завітали: телеведуча Габріелла Массанга, журналіст і ведучий Євген Кисельов, оперна діва Ніна Рубан, телеведуча Іванна Онуфрійчук, жіночий гурт «Kish» та скрипаль Фелікс Шустер.

09

Не обійшлося і без прем’єр на урочистому вечорі! Одразу дві нові соціальні кампанії презентував Благодійний фонд «Квітна» 24 жовтня на вечорі «Обіцяй собі берегти себе». Зовсім скоро вони будуть представлені громадськості.

Родзинкою вечора стало оповідання Олександра Ципкіна «Список Феді», який прочитав засновник Фонду Уріель Штерн. Виступ пройняв кожного присутнього до глибини душі та змусив задуматися про найголовніше.

08

Особливу подяку хочемо висловити партнерам, завдяки яким цей вечір став можливим — Готель Fairmont Kyiv, Банк «Альянс», Аптека Доброго Дня.

Зовсім скоро ми підготуємо повний фото- та відеозвіт, щоб ви також змогли поринути в атмосферу цього чудового вечора. Залишайтеся з нами на зв’язку та бережіть себе!

01

Добавить комментарий