1111111

У головній онкологічній установі Україні, Національному Інституті Раку, з’явилось нове обладнання, що допоможе проводити операційне втручання в рамках лікування раку молочної залози ще ефективніше.

Придбання інструментів стало можливим завдяки співпраці Благодійного Фонду «Квітна» та іспанського бренду WOMEN`SECRET в рамках проекту «Краса – це здоров’я» у жовтні 2019 року.

Нагадаємо, з 7 по 20 жовтня з покупки кожного бюстгальтера бренду WOMEN`SECRET 5% від вартості перераховувалось у БФ «Квітна» на придбання необхідних матеріалів для Національного Інституту Рака. Таким чином, вдалося придбати два біполярні антипригарні пінцети та біполярний кабель для пінцетів.

25 листопада відбулося вручення інструментів медикам відділення пухлин грудної залози та її реконструктивної хірургії Національного Інституту Раку. Очільник відділення Іван Смоланка зазначив, що ці інструменти прослужать в операційній до 5-6 років, а значить допоможуть у лікуванні шести тисяч жінок.

«Ми дуже щасливі, що до нашої ініціативи зі збору коштів для придбання обладнання в Національний Інститут Раку приєднуються такі світові бренди, як WOMEN`SECRET. Завдяки цій співпраці сьогодні ми передаємо обладнання в головний державний медичний заклад України, що бореться з онкологічними захворюваннями, у тому числі і молочної залози», — зазначив директор Фонду «Квітна» Григорій Колодач.

111111111

Завідуючий відділенням пухлин грудної залози і її реконструктивної хірургії НІР, професор, онкохірург Іван Іванович Смоланка подякував від імені усього колективу за таке необхідне придбання і додав: «Це вкрай необхідне обладнання для лікування жінок, які борються з раком молочної залози. На жаль, рівень захворюваності зростає, і проблема стає дедалі актуальнішою і гострішою. Пінцети дають можливість виконувати тонкі хірургічні втручання. Це обладнання буде використовуватися при радикальному лікуванні жінок — воно дозволить позбутися пухлини та якісніше провести оперативне втручання. І вже сьогодні один із інструментів забрали в операційну для використання під час складної операції».

11111 11111111111

Головна онкологічна клініка країни потребує й іншого обладнання, необхідного для проведення операційного втручання жінкам, які лікуються від раку молочної залози. Ознайомитися з повним переліком, а також приєднатися до збору коштів можна за посиланням.

Добавить комментарий