IMG_5634

Благодійний фонд «Квитна» має намір запустити повномасштабні інформаційно-просвітницькі програми за участю зірок шоу-бізнесу, лідерів думок і організацій для боротьби з раком молочної залози.

Про це засновник БФ «Квитна», телеведучий, автор кулінарних програм Уріель Штерн повідомив на прес-конференції в УНІАН.

«У нас розроблені глобальні всеукраїнські медійні програми, присвячені піклуванню про жінок. Ми готові абсолютно безкоштовно всі матеріали передати в ЗМІ України як центральні, так обласні і районні», — сказав Штерн.

За його словами, фонд «Квітна» розпочав свою діяльність у квітні 2016 року і вже «запустив» сайт і відкрив сторінки в соцмережах.

«Ми створили сайт, на якому зібрана вся інформація про те, як жінці самій перевіритися і як правильно підготуватися до процедури мамологічного огляду. Також ми організували групу в Facebook, яка налічує близько 10 тис. Осіб», — повідомив Штерн.

«Наша цільова аудиторія — це жінки певного віку, які найбільше схильні до ризику захворіти на рак молочної залози. У той же час я вражений, що сьогодні до нас звертаються жінки 25-27 років», — додав він.

У свою чергу директор БФ «Квітна» Григорій Колодач повідомив, що за 8 місяців існування фонду на інформаційно-просвітницьку діяльність було витрачено близько 600 тис. грн.

«Ці кошти пішли на розроблені нами інформаційні кампанії, для того, щоб жінки проводили самоогляди і, безумовно, зверталися до лікарів-мамологів», — сказав він.

Колодач зазначив, що в основному фонд займається інформаційно-просвітницькою діяльністю, але також і надає адресну допомогу.

«Нами було створено і розміщено 27 відеороликів з провідними лікарями в різних областях, в тому числі мамологами. Розроблена і готується до виходу в ефір кампанія з робочою назвою «Пообіцяй собі берегти себе». Це ініціатива з залученням українських зірок і лідерів думок, які виступають разом з нами проти раку молочної залози і звертатимуться до всіх українських жінок», — повідомив Колодач.

Джерело

Добавить комментарий