b5a88043d671fc0649ceb301eac06525

Ірина Арсентьева, мама 12 дітей, яка більше року боролася з раком молочної залози, представляє новий проект: «Школа Квітни».

 «Школа Квітни» — це платформа, де люди, які зустрілись з хворобою, зможуть обмінюватися досвідом, спілкуватися з тими, хто подолав рак, знаходити підтримку і сили для боротьби з недугою.

«Коли мені поставили діагноз рак і підтвердили його в чотирьох клініках, мені було важливо побачити позитивний приклад і поспілкуватися з тими, хто зміг впоратися з бідою. Я читала, що співачка Євгенія Власова пройшла через це випробування і одужала. Ми з дітьми пробували шукати її через Фейсбук, але знайти її не вдалося … А поспілкуватися з кимось було просто життєво необхідно, щоб побачити світло в кінці тунелю», — розповідає Ірина Арсентьева.

Пройшовши через хворобу і одужавши, Ірина загорілася ідеєю створення школи виживання для тих, хто бореться з раком, школи для тих, хто потребує підтримки, щоб впоратися з хворобою. Однодумцем Арсентьевої став БФ «Квітна» — фонд, який допомагав матері 12 дітей проходити лікування і боротися з недугою. Так на світ з’явився новий проект Ірини Арсентьевої та БФ «Квітни» — «Школа Квітни».

Зустрічі в Школі, яку створено за клубним типом, планується проводити раз на місяць — у затишній і дружній атмосфері. «Школа Квітни» буде цікавою не тільки тим, хто безпосередньо зіштовхнувся з раком, але і для рідних і близьких хворих. Ірина Арсентьєва сподівається, що «Школа Квітни» стане школою оптимізму і сенсу життя, місцем, де «рятують кораблі і показують їм шлях до пристані».

Для того, щоб записатися в «Школу Квітни» досить написати або зателефонувати нам:

т/ф 4862660, e-mail: fond@kvitna.org

«Я переконана, що рак має психосоматичні корені, таке відчуття, що Всевишній дає другий шанс, немов хоче приструнити людину. Тому я думаю, що можливість зустрічей для людей, яких об’єднує ця проблема, можливість поговорити, побачити ситуацію з боку — це важливий крок до зцілення », — каже Ірина Арсентьева, мама 12 дітей, яка перемогла рак.

Участь в роботі Школи візьмуть фахівці і експерти в різних сфер, які зможуть забезпечити необхідний багаж знань як людям з онкологією, так і членам їх сімей.

Добавить комментарий