Василиса Фролова

Благодійний фонд «Квітна» спільно з селебрітіс ініціював проведення в Україні соціальної кампанії з боротьби з раком молочної залози — «Обіцяй собі берегти себе».

Рак молочної залози — один із найпоширеніших типів онкологічних захворювань серед жінок. Щороку від цієї хвороби помирають тисячі українок, і головна причина високої смертності — пізня діагностика. Регулярний самоогляд і щорічне відвідування мамолога допоможуть попередити хворобу або виявити її на ранній стадії. Саме цей меседж і є ключовим у проекті: Сходи до мамолога — збережи життя.

«Обіцяй собі берегти себе» — соціальна кампанія, покликана привернути увагу громадськості до проблеми раку молочної залози в Україні. Головна мета кампанії — здорова і щаслива українка. Врятувати одне життя — значить врятувати все людство. Але рятувати інших потрібно, почавши з себе. Саме тому проект носить назву: Пообіцяй собі берегти себе.

Участь у проекті беруть відомі українські жінки. Наші зірки власним прикладом показують, що важливо берегти себе і проходити обстеження. Це не страшно, це потрібно робити регулярно і всім. Кожна з учасниць проекту — кумир для тієї чи іншої українки, тому їх меседжі часто працюють краще, ніж попередження лікарів.

Проект вже підтримали:

  • Василіса Фролова — теле-радіо ведуча;
  • Анна Різатдінова — бронзова призерка Олімпійських ігор з художньої гімнастики;
  • Аніта Луценко — телеведуча, тренер-мотиватор.

Свою участь у проекті підтвердили: Джамала, Іріша Блохіна, Даша Малахова та інші українські селебрітіс.

Завдяки цій кампанії Благодійний Фонд «Квітна» має намір допомогти кожному українцю усвідомити особисту відповідальність за своє здоров’я і сформувати культуру профілактики раку молочної залози. В Україні дуже низький рівень поінформованості про РМЗ. Про цю хворобу соромляться говорити, рідко озвучують, про неї мовчать. Необхідно глобально і загальнонаціонального підняти питання захворювання, а головне — профілактики раку молочної залози.

Благодійний фонд «Квітна» закликає підтримати проект ЗМІ, комерційні та державні структури, кожного працедавця і кожного члена суспільства. Тільки спільними зусиллями ми можемо врятувати життя українських жінок.

ОБІЦЯЙ СОБІ БЕРЕГТИ СЕБЕ!

Наші контакти:

(044) 486 2660

fond@kvitna.org

http://kvitna.org/promise/

Василиса Фролова

Добавить комментарий