2

10 червня одна з провідних психотерапевтів України Тіна Берадзе проведе безкоштовний авторський семінар «Я обираю життя. Психологія як джерело надії!».

Цей захід — для людей, які отримали онкологічний діагноз, родичів і друзів, які зіштовхнулися з діагнозом «рак» у близької людини, а також фахівців, які працюють у сфері психологічної допомоги онкохворим.

Для людини, яка почула діагноз «рак», життя розділяється на «до» і «після». Лікування забирає сили, хвороба впливає на відносини, невизначеність майбутнього народжує тривоги.

Щоб все життя не перетворилася в боротьбу онкопацієнтам необхідна психологічна допомога на кожному етапі: в активному лікуванні, реабілітації, стані ремісії.

Емоційні наслідки раку часто виявляються травматичнішими за фізичні.

На семінарі ви отримаєте відповіді, як зробити осмислений вибір на користь якості життя, не ізолюватися від навколишнього світу, і не ховатися під маскою позитивного мислення, а просити допомоги у близьких і друзів.

Семінар допоможе вам впоратися з емоційними та психологічними наслідками раку і запропонує необхідну інформацію, підтримку та практичну допомогу.

✔Життя до і після: як знайти втрачені смисли?

✔Тривога, гнів і депресія: як впоратися з емоціями?

✔Новий вигляд після проведеного лікування: як прийняти своє тіло?

✔Стосунки з близькими людьми після діагнозу.

✔Канцерофобія суспільства.

Семінар проводить Тіна Берадзе — психіатр, психотерапевт, член правління Асоціації психіатрів України, член Асоціації випускників медичної школи Гарвардського університету (США). Автор статей, наукових публікацій, лекцій, семінарів, телевізійних і радіовиступів на тему психічного здоров’я.

На захід також запрошений Благодійний фонд «Квітна», в особі якого виступить Ірина Арсентьєва. Мама 12 дітей, яка більше року боролася з раком молочної залози, представить новий проект: «Школа Квітни».

«Коли мені поставили діагноз рак і підтвердили його в чотирьох клініках, мені було важливо побачити позитивний приклад і поспілкуватися з тим, хто зміг впоратися з бідою. Я читала, що співачка Євгенія Власова пройшла через це випробування і одужала. Ми з дітьми намагалися шукати її через Фейсбук, але знайти не вдалося… А поспілкуватися з кимось було просто життєво необхідно, щоб побачити світло в кінці тонеля», — розповідає Ірина Арсентьєва.

Участь у заході абсолютно безкоштовна. Реєстрація за посиланням.

По закінченню семінару на всіх учасників чекає приємний сюрприз від київського плейбек-театру «Під парасолькою».

Добавить комментарий