20447211_337873113319453_847618161_o

Перша українська компанія долучилась до проекту «Пішла, щоб повернутись» і спрямувала майже всіх своїх працівниць на огляди  до мамолога. Чому «Гарант — Сервіс» долучились до проекту, і якими є перші результати оглядів працівниць у мамолога, ми поговорили з асистенткою Генерального директора компанії – Анною Ткачук.

Розкажіть про Вашу компанію.

Компанія «Гарант – Сервіс» вже понад 20 років існує на ринку України і є лідером з надання фінансових гарантій органам доходів і зборів України. Метою нашої роботи є  надання якісних та оперативних послуг нашим клієнтам і бізнес — партнерам.

Чому Ваша компанія долучилась до проекту «Пішла, щоб повернутись»?

Турбота про персонал це важлива складова системи цінностей нашої компанії. Ми піклуємося про стан здоров’я наших співробітників, адже розуміємо,  яку важливу роль в її діяльності та успіху вони відіграють.

Якою була реакція Ваших працівниць на пропозицію долучитись до проекту «Пішла, щоб повернутись»?

Наші працівники чудово сприйняли пропозицію долучитись до проекту «Пішла, щоб повернутись» та пройти обстеження у лікаря мамолога, зробити УЗД чи мамографію. Ми дотримуємось нашої стратегії корпоративної соціальної відповідальності. Часто приймаємо участь у благодійних та соціальних заходах, які дозволяють нам суспільними зусиллями надати допомогу тим, хто цього потребує. Відтак, наші працівники беруть участь у акції «Пробіг під каштанами», мета якої допомогти вилікуватись хворим дітям.

Розкажіть про ваших працівниць.

Загалом у нас доволі молодий колектив. Жінки турбуються про своє здоров’я і беруть участь у соціальних проектах, що підтримують здоровий спосіб життя.

Чому для вас особисто важливо долучитись до проекту?

«Хто володіє інформацією, той володіє світом», – сказав колись Уїнстон Черчілль. У цьому проекті саме ця фраза пасує якнайкраще, адже якщо ти знатимеш щонайбільше про свій стан здоров’я, то зможеш вчасно запобігти всім негативним проявам хвороби. Тому це також важливо й для мене. Як для людини яка піклується про своє здоров’я та як для людини, яка прагне надати підтримку своїм близьким та оточуючим. Адже й донині у багатьох людей присутній певний страх перед лікарем. Однак, своїм прикладом я показую що чим раніше ти звернешся до лікаря і знатимеш всю інформацію про стан здоров’я, тим краще, адже все потрібно робити вчасно.

 

Добавить комментарий