gonetocomeback-604x270

 

31 жовтня об 11:30 в Українському кризовому медіа-центрі відбудеться брифінг  Благодійного Фонду «Квітна». Учасники заходу розкажуть, як можна подолати високу смертність від раку молочної залози спільними зусиллями українського бізнесу та представників громадського сектору, чому це важливо робити саме українським бізнесменам, і як кожен громадянин може долучитись до цієї місії. 

В рамках брифінгу організатори презентують успіхи проекту «Пішла, щоб повернутися», який має на меті заохоти українських бізнесменів надавати один оплачуваний вихідний у році своїм співробітницям задля проведення діагностики молочних залоз.

Під час прес-конференції учасники розкажуть про компанії, які вже взяли участь у проекті та надали можливість своїм співробітницям врятуватися від раку.

Учасники:  засновник Благодійного Фонду «Квітна» Уріель Штерн, директор БФ «Квітна» Григорій Колодач, та інші українці, які не стоять осторонь проблеми високої смертності від раку молочної залози у 21 столітті, коли проблему можна виявити на дуже ранній стадії та уберегти своє життя.

Акредитація: 050 412 47 50 Олена

Добавить комментарий