23

Телеведуча «5 каналу» Ґабріелла Массанга взяла участь у соціальному проекті Благодійного фонду «Квітна», направленому на боротьбу з раком молочної залози, «Обіцяй собі берегти себе».

«Для мене було дуже важливим підтримати цей проект, і я ні хвилини не сумнівалася. Я впевнена, навіть якщо діагноз поставлений – це не вирок. Потрібно вчасно звертатися до спеціалістів, починати лікування – і продовжувати жити повним та яскравим життям», — зазначила Ґабріелла

Відома ведуча власним прикладом мотивує жінок піклуватися про своє здоров’я: «Любі жінки, любіть себе, бережіть себе, піклуйтеся про себе. Не чекайте тривожного дзвіночка. Ви необхідні Вашій родині, країні і всьому світу».

23

Нагадаємо, що «Обіцяй собі берегти себе» — соціальна кампанія, покликана привернути увагу громадськості до проблеми раку молочної залози в Україні. Головна мета проекту — здорова і щаслива українка. Врятувати одне життя — значить врятувати все людство. Але рятувати інших потрібно, почавши з себе. Саме тому проект і носить назву: Обіцяй собі берегти себе.

Участь у ньому вже взяли і продовжують брати відомі українські жінки. Наші зірки власним прикладом показують, що важливо берегти себе і проходити обстеження. Це не страшно, це потрібно робити регулярно і всім. Кожна з учасниць проекту — кумир для тієї чи іншої українки, тому їх меседжі часто працюють краще, ніж рекомендації лікарів.

Проект уже підтримали:

Джамала – сівачка, переможниця Євробачення-2016

Василіса Фролова — теле-радіоведуча

Анна Різатдінова — бронзовий призер Олімпійських ігор з художньої гімнастики

Аніта Луценко — телеведуча, тренер-мотиватор

Марина Поплавська — актриса Дизель Шоу

Даша Малахова — телеведуча, ресторатор

Марічка Падалко — ведуча телеканалу 1+1

Іріша Блохіна — телеведуча, тренер збірної України з художньої гімнастики.

Завдяки соціальній кампанії Благодійний Фонд «Квітна» має намір допомогти кожному українцю усвідомити особисту відповідальність за своє здоров’я і сформувати культуру профілактики раку молочної залози. В Україні дуже низький рівень поінформованості про РМЗ. Про цю хворобу соромляться і бояться говорити, про неї намагаються мовчати. Необхідно глобально і загальнонаціонального підняти питання захворювання, а головне — профілактики раку молочної залози і його ранньої діагностики.

Раніше Ґабріелла Массанга стала учасницею прес-конференції Благодійного фонду Квітна «Зірки проти раку», і висловила свою позицію щодо проекту та проблеми захворювання.

Добавить комментарий