20 жовтня відбулась прес-конференція БФ «Квітна» до Всесвітнього дня боротьби з раком молочної залози. Один із учасників прес-конференції – генеральний директор меблевої компанії Юрій Коростильов – розповів чому він зі своєю компанією долучився до проекту БФ «Квітна» «Пішла, щоб повернутись»

«Я як бізнес приєднався до цієї програми, і  де б я не був, звертаюсь із закликом до усіх моїх колег-бізнесменів долучатись до неї, адже все до банальності просто: один день в році ми примусово відправляємо жінок на обстеження. Ніхто не запитує, хочеш чи ні вакцинуватись, хочеш чи ні іти до лікаря, от ти ідеш і все! Ми цей день оплачуємо, оплачуємо і цю процедуру. Безумовно, до 40 років це одне обстеження, легке, швидке, після 40  — інше. Всі витрати компанія бере на себе. Треба бачити обличчя жінок, які відчувають цю турботу на собі, адже вони звикли турбуватись про інших, а тут хтось піклується про них. Яка гордість чоловіків, які беруть на себе захист про співробітниць на себе», — розповів пан Коростильов.

Також він нагоголосив: «Хто найголовніша в житті кожного чоловіка жінка? – хтось каже, дружина, донька. Однак найголовніша жінка в житті кожного чоловіка — це мама, поки вона жива, вона найголовніша жінка у вашому житті.  І коли я спілкуюсь із колегами бізнесменами я наголошую, що кожна ваша співробітниця – чиясь мама».

«Керівники клінік охоче йдуть назустріч таким ініціативам», — ділиться враженнями від співпраці генеральний директор компанії учасниці проекту «Пішла, щоб повернутись». «Ми включаємо ці програми як соціальні програми, і я вам гарантую, що ваші кращі спеціалісти нікуди не подінуться і ніякий безвіз вам не страшний», — додав генеральний директор меблевої компанії ЕLIO  Юрій Коростильов.

Добавить комментарий